01-12-2014, 01:22 AM
(17-09-2014, 10:16 PM)'sanazz' نوشته: سلام دوستان
من استاد پروژه کارشناسیم مدرک فوق لیسانس داره اما عضو هیئت علمی به نظرتون گرفت ریکام از استادی که مدرک فوق لیسانس داره بد نیست؟ سمت این جور استادارو چی باید نوشت توCV?
گرفتن توصیهنامه از استادی که دکترا نداره لزوما بد نیست. اگر دسترسی به استادهایی دارید که دکترا دارند، طبیعتا بهتره چون اونها سمتهای رسمیتری در هیات علمی دانشگاهها دارند. مدرسین در اغلب دانشگاههای دنیا عضو هیات علمی نیستند و در ایران هم سعی بر این بوده که تا حد امکان افرادی که فوق لیسانس دارند عضو هیات علمی نشن. به همین خاطر یک مقدار نوشتن «مدرس عضو هیات علمی» ممکنه از نظر دانشگاههای خارجی غیرمعمول باشه. به هر حال، اگر تصمیمتون بر این شد که از ایشون توصیهنامه بگیرید، همون Faculty Member Instructor که مهیای گرامی اشاره کردند فکر میکنم درست باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.