02-12-2014, 12:34 AM
(01-12-2014, 03:37 AM)'bastani' نوشته: سلام خسته نباشید.
من وقتی آزمون همجمعی جوهانسون رو میخام انجام بدم برام خطای تعریف نشدن متغیرم رو میده، میخواستم بدونم اشکال کارم کجاست که این خطا رو میده. من موقعی که متغیرهامو وارد کردم گزینه define رو زدم.
ببخشید میخواستم بدونم لینک ویدئویی که قبلا برام گذاشته بودید راجع به پانل دوطرفه، روش تخمین between effect panel، نحوه تبدیل پول دیتا به پانل و خطاهایی مثل near singular matrixو insufficient observation هم توضیح داده؟ لینک با فیلتر شکن هم باز نشد. ممنون میشم لینک رو چک کنید.با سپاس
دوست من
برخی سوالاتون تو انجمن ایویوز پرسیده شده و شما میتونید صفحات قبل رو مطالعه کنید.
برای آزمون جوهانسون متغیرها تو به همون طریقی که قبلا تعریف کردی وارد کردی ؟ برات یه لینک ویدیو میزارم اون نگاه کن. ایشالا جواب سوالت رو بگیری.
درباره پانل یک طرفه و دوطرفه یادم رفت این توضیح رو بدم زمانی که ما یک گروه داده را در طول زمان بررسی میکنیم میشه پانل یک طرفه ، اما دو گروه داده مثل کار شما در طول زمان بخوایم بررسی کنیم میشه پانل دو طرفه.
لینک مربوط به انتخاب بین اثر ثابت و تصادفی در پانل
این فروم ایویوز که در مورد داده های پانل و تلفیقی pool ، اطلاعات خوبی میتونی بدست بیاری.
لینک ویدیو توضیح آزمون هم انباشتگی جوهانسون برای داده های پانل
در مورد near singular: هم ممکن چند تا متغیرت ترکیب خطی هم باشن و یکی دیگه اینکه تعداد مشاهدات کافی نباشه که با این خطا روبرو شدی.
برخی سوالاتون تو انجمن ایویوز پرسیده شده و شما میتونید صفحات قبل رو مطالعه کنید.
برای آزمون جوهانسون متغیرها تو به همون طریقی که قبلا تعریف کردی وارد کردی ؟ برات یه لینک ویدیو میزارم اون نگاه کن. ایشالا جواب سوالت رو بگیری.
درباره پانل یک طرفه و دوطرفه یادم رفت این توضیح رو بدم زمانی که ما یک گروه داده را در طول زمان بررسی میکنیم میشه پانل یک طرفه ، اما دو گروه داده مثل کار شما در طول زمان بخوایم بررسی کنیم میشه پانل دو طرفه.
لینک مربوط به انتخاب بین اثر ثابت و تصادفی در پانل
این فروم ایویوز که در مورد داده های پانل و تلفیقی pool ، اطلاعات خوبی میتونی بدست بیاری.
لینک ویدیو توضیح آزمون هم انباشتگی جوهانسون برای داده های پانل
در مورد near singular: هم ممکن چند تا متغیرت ترکیب خطی هم باشن و یکی دیگه اینکه تعداد مشاهدات کافی نباشه که با این خطا روبرو شدی.