03-12-2014, 09:46 AM
(01-12-2014, 09:38 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام و خسته نباشید.
1-من از استادی می خوام ریکامندیشن بگیرم که قبلا قرار بود هیئت علمی دانشگاه ما بشه و یک درس باهاشون داشتم و استاد داورم بودند ولی الان دیگه اونجا تدریس ندارن و هیئت علمی جای دیگه ای شدند. الان برای ریکامندیشن باید توی سربرگ دانشگاه جدیدشان بنویسن یا دانشگاهی که من توش درس خواندم؟
2-من به بخش ادمیشن دپارتمانی که می خوام اپلای کنم ایمیل زدم راجع به نمره آیلتس و مدرک ارشدم که نان آفیشال است. برای مدرکم که اصلا جوابی ندادند،مدرک ارشدم را حتما باید آفیشال بفرستم؟
برای بخش اول سوالم هم گفتن نمی تونیم از قانون ها صرفنظر کنیم ،با اینکه در بخش مینیمم های زبان دانشگاه اومده که اگه یکی از اسکیل ها زیر 6ونیم و بالای 6 بشید یک امتحان ازتان میگیریم . من اصلا وقت ندارم دوباره امتحان بدهم از آن طرف هم نمی خوام این دانشگاه را از دست بدم چون استاد پیداکردم و جزو گزینه های قوی ام است. به نظرتان چکار کنم؟ یعنی اصلا راهی وجود ندارهف مثلا با خود استاد صحبت کنم؟Higher or equal to 6.5 and no part under 6.0
English language courses required as determined by a placement test
۱. مرسوم اینه که استاد در سربرگ دانشگاه خودش (که در اون هیات علمی هست) توصیهنامه رو مینویسه.
۲. اگر ریزنمرات رسمی رو بتونید بفرستید که نشون بده شما فارغالتحصیل شدهاید یا تعداد زیادی واحد باقیمانده برای تحصیل ندارید و تا پاییز سال آینده حتما فارغالتحصیل خواهید شد، معمولا کفایت میکنه و اغلب دانشگاهها به شما اجازه میدند که اگر فارغالتحصیل نشدهاید مدرک رسمی رو موقع شروع تحصیل یا حتی مدتی بعد از شروع تحصیل به دانشگاه بدید.
۳. این طور که معلومه، دانشگاه گفته که نمره ۶ هم برای پذیرش قابل قبوله ولی احتمالا باید درس زبان بگیرید. در نتیجه قاعدتا باید باز هم شانس پذیرش داشته باشید. شما میتونید با استاد صحبت کنید و موضوع رو باهاش در میون بگذارید، ولی این که استاد چقدر میتونه در این زمینه موثر باشه بسته به سیستم دانشگاه داره. گاهی بررسی شرایط اولیه پذیرش توسط کمیتهای در مرحله اول و قبل از این که مدارک به استادها برسه انجام میشه. در این جور مواقع استاد نمیتونه خیلی کار زیادی در مورد پروندههایی که حداقلها رو ندارند انجام بده. به هر حال، حتی در صورتی که سیستم دانشگاه این طور باشه، به نظر نمیرسه که برای شما مشکلی ایجاد کنه، چون ظاهرا حداقل نمره ۶ هست.
۲. اگر ریزنمرات رسمی رو بتونید بفرستید که نشون بده شما فارغالتحصیل شدهاید یا تعداد زیادی واحد باقیمانده برای تحصیل ندارید و تا پاییز سال آینده حتما فارغالتحصیل خواهید شد، معمولا کفایت میکنه و اغلب دانشگاهها به شما اجازه میدند که اگر فارغالتحصیل نشدهاید مدرک رسمی رو موقع شروع تحصیل یا حتی مدتی بعد از شروع تحصیل به دانشگاه بدید.
۳. این طور که معلومه، دانشگاه گفته که نمره ۶ هم برای پذیرش قابل قبوله ولی احتمالا باید درس زبان بگیرید. در نتیجه قاعدتا باید باز هم شانس پذیرش داشته باشید. شما میتونید با استاد صحبت کنید و موضوع رو باهاش در میون بگذارید، ولی این که استاد چقدر میتونه در این زمینه موثر باشه بسته به سیستم دانشگاه داره. گاهی بررسی شرایط اولیه پذیرش توسط کمیتهای در مرحله اول و قبل از این که مدارک به استادها برسه انجام میشه. در این جور مواقع استاد نمیتونه خیلی کار زیادی در مورد پروندههایی که حداقلها رو ندارند انجام بده. به هر حال، حتی در صورتی که سیستم دانشگاه این طور باشه، به نظر نمیرسه که برای شما مشکلی ایجاد کنه، چون ظاهرا حداقل نمره ۶ هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.