04-12-2014, 03:01 AM
(03-12-2014, 10:40 PM)'naghmeh69' نوشته: سلام دوستان
من مدرک موقت ارشدم تازه اومده و الان هردوتای مدارک کارشناسی و ارشدم رو بردم کاریابی (شهرستان)و ثبتنام کردم و بهشون گفتم برای آزاد کردن مدرک میخوام و اونام مشکلی نداشتن و مسئولش گفتن 6 ماه دیگه برم و نامشو بگیرم. باتوجه به اینکه 2 ماه از فارغ التحصیلی ارشد من میگذزه آیا واقعا اوکی میشه یا مسئول این اداره بخاطر اینکه اطلاعات کافی نداشت این حرفو زد؟ من شنیده بودم باسد 6 ماه از فراغت از تحصیل بگذزه.آیا اگر اشتباه کرده باشه من الان فقط برای مدرک ارشدم به مشکل میخورم یا کارشناسیمم درست نمیشه؟
خیلی ممنون از جواباتون
سلام. خوش آمدین
ببینید یک فارغ التحصیل همیشه میتونه بره در کاریابی ثبت نام کنه و این 6 ماه اجباری نیست. شما احتمالا قبلا مدرک موقت لیسانس رو گرفتین و بیش از 6 ماه از صدورش گذشته. حالا میتونید با این ثبت نام 6 ماه دیگه صبر کنید تا لیسانستون ازاد بشه. بعدش دوباره منتظر می مونید تا از صدور مدرک موقت ارشدم یکسال بگذره تا بعدش دوباره نامه بگیرید برای دانشگاه ارشد و دانشنامه رو میتونید بگیرید
ببینید یک فارغ التحصیل همیشه میتونه بره در کاریابی ثبت نام کنه و این 6 ماه اجباری نیست. شما احتمالا قبلا مدرک موقت لیسانس رو گرفتین و بیش از 6 ماه از صدورش گذشته. حالا میتونید با این ثبت نام 6 ماه دیگه صبر کنید تا لیسانستون ازاد بشه. بعدش دوباره منتظر می مونید تا از صدور مدرک موقت ارشدم یکسال بگذره تا بعدش دوباره نامه بگیرید برای دانشگاه ارشد و دانشنامه رو میتونید بگیرید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم