04-12-2014, 02:15 PM
(04-12-2014, 02:02 PM)'ACU' نوشته:فقط چون اونجا فنلاندی درس میدن بهتره؟ یعنی واقعا این به نظر شما دلیل قانع کننده ای برای انتخاب یه دانشگاهه؟ فنلاندی رو کسی واقعا بخواد یاد بگیره نیاز به دو ترم کلاس نداره. من در کل سوالم در مورد پذیرش از دانشگاه بود. و این که کدوم سختگیر تر هستند.
من این ترم دانشگاه تورکو کلاس برداشتم در رشته من که مدیریت هست سطح علمی و رنک تورکو هم بالاتر از ابو هست
بطور کلی بنظر من اگه رشته شما ای تی و یا کامپیوتر باشه فرقی نداره کدوم دانشگاه بری ولی رشته های دیگه تورکو سرتر هست
و در نهایت یاد گرفتن زبان فنلانذی اینجا خیلی کار امد تر هست تا ابو اکادمی که سویدی یاد میگیری که اصلا بدردت نمی خورد
بطور کلی بنظر من اگه رشته شما ای تی و یا کامپیوتر باشه فرقی نداره کدوم دانشگاه بری ولی رشته های دیگه تورکو سرتر هست
و در نهایت یاد گرفتن زبان فنلانذی اینجا خیلی کار امد تر هست تا ابو اکادمی که سویدی یاد میگیری که اصلا بدردت نمی خورد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]