05-12-2014, 12:04 PM
(30-11-2014, 10:24 AM)'asrainman' نوشته: باسلام و تشكر از سايت عاليتون.
من ليسانس برق قدرتم رو دانشگاه آزاد بودم و معدل معمولي دارم، فوق ليسانس هم دانشگاه آزاد با معدل 18.3 و پايان نامه در زمينه ذخيره انرژي خورشيدي بوده، نمره IELTS رو 8 شدم وGRE رو با اينكه امتحان ندادم اما ميتونم نمره خيلي خوبي توش بگيرم و 1 مقاله IEEE و يك مقاله ISI دارم.بنظر شما شانسي واسه گرفتن فاندPHD از آمريكا دارم يا نه؟
اگه نه آيا شانسي واسه گرفتن پذيرش دارم؟
چون از پس هزينه هاش بر ميام اما خوب مسلمه كه اگه فاند بگيرم بهتره..
ممنونم
سلام دوست خوبم
بنظر شخصی من شما با توجه به معدل خوب ارشدت و موضوع بسیار خوب پایانامت بهتره استرالیا و حوزه اسکاندیناوی که بر روی منابع جدید انرژی تحقیقات وسیعی می کنند را بررسی کنید
نمره زبان شما و معدل ارشدت بنظر من می تواند شانس بسیار خوبی برای دکتری شما باشد
فقط استاد پیدا کنید و با هماهنگی استاد پروپوزال بنویسید که انشاله بورس و یا پوزیشن بگیرید
بنظر شخصی من شما با توجه به معدل خوب ارشدت و موضوع بسیار خوب پایانامت بهتره استرالیا و حوزه اسکاندیناوی که بر روی منابع جدید انرژی تحقیقات وسیعی می کنند را بررسی کنید
نمره زبان شما و معدل ارشدت بنظر من می تواند شانس بسیار خوبی برای دکتری شما باشد
فقط استاد پیدا کنید و با هماهنگی استاد پروپوزال بنویسید که انشاله بورس و یا پوزیشن بگیرید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]