24-10-2011, 05:07 PM
(24-10-2011, 02:00 PM)arad نوشته: خب من شرایطی خاصی برام پیش اومده 2 سال فیزیک هسته ای خوندم و ترم 5 ام به دلایل کاملا غیر علمی اخراج شدم.این قضیه رو توی رزومه بنویسم؟(الان من دارای مدرک دیپلم ریاضی و فیزیک و پیش دانشگاهی ام دیگه فقط)آراد جان من فکرمی کنم بهتره به قضیه اخراجت اشاره نکنی. چون به هر حال با هر توضیح -هر چند منطقی - برای شما وجهه خوبی ایجاد نخواهد کرد. مخصوصا اینکه می خوای برای undergraduate اپلای کنی. چون قصد نداری از مدرک اون 2 سال تحصیل در دانشگاه استفاده کنی برات بهتره که هیچ کجا اسمش رو نیاری.
در رزومه ام توضیح بدم که چی شده؟یا بهتره گفته نشه؟می خوام برای مقطع undergraduate پذیرش بگیرم.آیا این قضیه رو از دید اینکه قبلا اینجا تحصیلات دانشگاهی داشتم مثبت نگاه می کنن؟یا به خاطر اخراجی بودنم منفی؟
و سوال دیگه اینکه مدارک فنی حرفه ای مثل مدارک کامپیوتر و .... که گرفتم هم بنویسم؟یا فعالیت هایی مثل رصد و کلاسهای نجومی که تدریس کردم.
مدارکی که قابل ترجمه هست رو می تونی بسته به محتوا در بخشهای مختلف رزومه قرار بدی. مثلا مدارک کامپیوتری رو در بخش مهارتهای کامپیوتری بیار . در مورد تدریس در نجوم من نمی دونم شما این دوره رصد و کلاسهای نجومی رو در طول تحصیل و وابسته به رشته یاد گرفتی یا نه . اگه وابسته به رشته تحصیلی شما در دانشگاه نبوده می تونی در بخش سوابق علمی و تحقیقاتی بیاری