06-12-2014, 03:29 PM
(06-12-2014, 03:12 PM)'Prezaiep' نوشته: با سلام
پريسا هستم ٣١ ساله
كارشناسي حسابداري معدل ١٤
كارشناسي ارشد حسابداري از دانشگاه آزاد معدل ١٦
داراي مقاله آي اس آي٣ عدد
شركت در كنفرانسهاي داخلي
پذيرش مقاله در كنفرانس حسابداري مديريت انجمن حسابداري اروپا و سخنران در اين كنفرانس و داور
سابقه كار اموزشي و حرفه اي.
يك طرح پژوهشي در گرگان
نمره زبان ندارم همين طور GRE & GMAT اما دارم به طور فشرده كلاس مي رم و احتمالاً تا خرداد نمره هام رو مي گيرم.
مي خوام بدونم مي تونم از كره بورسيه واسه دكترا بگيرم؟
توصيه مي كنيد يك فوق در كره بگيرم تا بتونم دكترا بورسيه بگيرم؟
مي خوام فقط بورسيه بگيرم. اگر كسي باشه كه كارام رو انجام بده هزينش هم برام مهم نيست پرداخت مي كنم.
سلام
والا دوست خوبم رشته حسابداری متاسفانه بورس شدن به عوامل زیادی بستگی دارد که از همه مهمتر دانشگاهی هست که از ان فارغ التحصیل شده اید و معدل دوره لیسانس شماست
در مورد مقالات هم چون میدانم منظور شما از ای اس ای چیست بهتره بگم اینگونه مجلات در اروپا متاسفانه ارزشی ندارند
بنظر من شما برای دکتری خیلی نمی تونید به بورس فکر کنید و اینکه حداقل شش ماه تا یکسال زمان برای این ازمونها بگذارید و مستر دوم کشور دیگری اقدام کنید چندان معقول نیست
پیشنهاد من پیدا کردن کار حرفه ای و شروع زندگی هست
ازموده را ازمودن خطاست!
والا دوست خوبم رشته حسابداری متاسفانه بورس شدن به عوامل زیادی بستگی دارد که از همه مهمتر دانشگاهی هست که از ان فارغ التحصیل شده اید و معدل دوره لیسانس شماست
در مورد مقالات هم چون میدانم منظور شما از ای اس ای چیست بهتره بگم اینگونه مجلات در اروپا متاسفانه ارزشی ندارند
بنظر من شما برای دکتری خیلی نمی تونید به بورس فکر کنید و اینکه حداقل شش ماه تا یکسال زمان برای این ازمونها بگذارید و مستر دوم کشور دیگری اقدام کنید چندان معقول نیست
پیشنهاد من پیدا کردن کار حرفه ای و شروع زندگی هست
ازموده را ازمودن خطاست!
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]