06-12-2014, 11:23 PM
(06-12-2014, 10:59 PM)'M1KE' نوشته: دانشگاه ها چیدمان دروس دانشگاهی رو طوری در نظر می گیرند که دانشجو رو برای طیف وسیعی از زمینه های کاری در بازار کار آماده کنند و سعی می کنند خیلی روی موضوع خاصی تمرکز نکنند. این خود دانشجو هست که در مقاطع بالاتر روی موضوعات موردنظر خودش زوم می کنه و دروس مربوط به اون رو انتخاب میکنه یا در پروژه پایان نامه ارشد و دکتراش به اون موضوع می پردازه.ممنون.
ولی موسسه های این تیپی با توجه به اینکه زمینه کاری شون مشخص هست علاقه دارند که افرادی رو آموزش بدن که دقیقا به درد خودشون بخوره. به این منظور معمولا این موسسه ها در اون شهر یک دانشگاه کوچکی رو تاسیس می کنند یا به یکی از دانشگاه های موجود اون شهر کمک مالی می کنند و حامی مالی اش می شوند تا رشته خاصی رو تعریف کنند که به درد اون شرکت بخوره. اگر بتونید اسم اون دانشگاه رو هم متوجه بشین خوبه. اگر از نوع اول باشه یعنی خود اون شرکت ایجادش کرده باشه و فقط رشته های مخصوص اون شرکت رو داشته باشه به احتمال زیاد رتبه کلی اون زیاد جالب نیست (هر چند در اون رشته خاص، افراد فعال در اون رشته، اون دانشگاه رو می شناسند). اگر دانشگاه از نوع دوم باشه و از قبل موجود بوده باشه و طیف وسیع تری از رشته ها رو داشته باشه طبیعتا معروف تر هم هست و رتبه کلی اش هم بهتر خواهد بود و مدرک تون شناخته شده تر خواهد بود.
این 16 دانشگاه آلمانی رو که این رشته رو دارند رو نگاه کنید هر کدوم از نظر جغرافیایی به محل اون شرکت نزدیکتره به احتمال زیاد با اون ارتباط دارند و در اونجا تحصیل خواهید کرد.
من این وبسايت رو تقریبا زیر و رو کرده بودم و حتی در سوئد هم یک دانشگاه خوب که مشخصا در زمینه انرژی خورشیدی کار میکرد پیدا کردم.
اما برای این موسسه و ارتباطش با دانشگاه باید عرض کنم خدمتتون که دو دانشگاه هست که در فرایبورگ قرار داره. موسسه فرانهوفر هم در این ایالت هستش.
برای اینکه دقیقا بفهمم این ارتباط رو از دانشگاه بپرسم یا از موسسه و با چه بخشی از دانشگاه یا موسسه باید ارتباط برقرار کنم؟
و یک مسله ی دیگه اینکه شخصی که این موسسه رو به من معرفی کرد و خودش هم همونجا بوده لیسانس گیاه شناسی داشته.