08-12-2014, 12:21 AM
(07-12-2014, 11:14 PM)'hasti.k' نوشته: بچه ها نظرتون درمورد کلاسای زبان آیلتس جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران چیه؟؟چون قیمتش خیلی پایین تر از بقیه جاهاس.لطفا راهنمییم کنید.خودم قبلا دانشجو سفیر بودم میدونم کارش خوبه ولی هزینش بالای 3500میلیون میشه.بین سفیر و دانشگاه تهران موندم.اگه جای بهتر میشناسید هم معرفی کنید.
سلام دوست خوب
بسته به سطح زبان خودتون بنظر من یک کلاس عمومی زبان و یک کلاس ایلتس با هم بروید
من شخصا کلاس زبان عمومی موسسه ایران استرالیا و همزمان کلاس فشرده ایلتس هم همانجا می رفتم و نهایت ازمون ازمایشی هم موسسه افرینش ایلتس می رفتم تقریبا هر دو هفته یک ازمون ازمایشی داشتم تقریبا شش ماه کلاس ایلتس طول کشید و من 6.5 شدم
بسته به سطح زبان خودتون بنظر من یک کلاس عمومی زبان و یک کلاس ایلتس با هم بروید
من شخصا کلاس زبان عمومی موسسه ایران استرالیا و همزمان کلاس فشرده ایلتس هم همانجا می رفتم و نهایت ازمون ازمایشی هم موسسه افرینش ایلتس می رفتم تقریبا هر دو هفته یک ازمون ازمایشی داشتم تقریبا شش ماه کلاس ایلتس طول کشید و من 6.5 شدم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]