08-12-2014, 11:09 AM
(01-12-2014, 12:11 PM)'asrainman' نوشته: باسلام و تشكر از سايت عاليتون.
من ليسانس برق قدرتم رو دانشگاه آزاد بودم و معدل معمولي دارم، فوق ليسانس هم دانشگاه آزاد با معدل 18.3 و پايان نامه در زمينه ذخيره انرژي خورشيدي بوده، نمره IELTS رو 8 شدم وGRE رو با اينكه امتحان ندادم اما ميتونم نمره خيلي خوبي توش بگيرم و 1 مقاله IEEE و يك مقاله ISI دارم.5سال هم سابقه كاري با پرداخت بيمه در شركت دولتي مرتبط با رشته كاري خودم دارم.بنظر شما شانسي واسه گرفتن فاندPHD از آمريكا دارم يا نه؟(رنك دانشگاه واسم مهم نيست و فقط ميخوام فاند رو بگيرم)
اگه نه آيا شانسي واسه گرفتن پذيرش دارم؟
چون از پس هزينه هاش بر ميام اما خوب مسلمه كه اگه فاند بگيرم بهتره..
ممنونم
درود
اگه معدل لیسانستون رو میگفتین بهتر میشد نظر داد. کلا همونطور که احتمالا میدونین معدل ایسانس و نمره GRE مخصوصا برای فاند فاکتورهای مهمی هستند. پس نمیشه درست نظر داد.
ولی در صورتیکه نمره خیلی خوبی در امتحان بگیرید و فرض که معدلتون حدود ۱۵-۱۶ باشه بله شانس فاند دارید. مخصوصا اینکه رنک خیلی برایتون مهم نیست. مشخصا شانستون برای پذیرش (نسبت به گرفتن فاند) بیشتر هم هست.
البته مشکلی که ممکنه بوجود بیاددر مورد ویزا هست و اینکه رشته مرتبط به انرژی هست که در بعضی موارد برای ویزا مشکل ایجاد کرده. پیشنهاد میکنم کشورهای دیگه رو هم در کنار امریکا مد نظر قرار داشته باشین تا گزینه های دیگه ای هم داشته باشین.
اگه معدل لیسانستون رو میگفتین بهتر میشد نظر داد. کلا همونطور که احتمالا میدونین معدل ایسانس و نمره GRE مخصوصا برای فاند فاکتورهای مهمی هستند. پس نمیشه درست نظر داد.
ولی در صورتیکه نمره خیلی خوبی در امتحان بگیرید و فرض که معدلتون حدود ۱۵-۱۶ باشه بله شانس فاند دارید. مخصوصا اینکه رنک خیلی برایتون مهم نیست. مشخصا شانستون برای پذیرش (نسبت به گرفتن فاند) بیشتر هم هست.
البته مشکلی که ممکنه بوجود بیاددر مورد ویزا هست و اینکه رشته مرتبط به انرژی هست که در بعضی موارد برای ویزا مشکل ایجاد کرده. پیشنهاد میکنم کشورهای دیگه رو هم در کنار امریکا مد نظر قرار داشته باشین تا گزینه های دیگه ای هم داشته باشین.
(06-12-2014, 02:29 AM)'mozhdeh121367' نوشته: سلام لطفا راهنماییم کنید
من معدل کاردانی و کارشناسیم خیلی پایینه یکی 12.5 و یکی 14
معدل ارشدم 18.5 هست و سه مقطع دانشگاه ازاد بودم
بقیه رزومم خیلی خوبه
3 تا مقاله isi دارم
gre 330
tofel115
اگر بتونم 3 تا ریکامندیشن از سه تا استاد خوب جور کنم و یه sop قوی بنویسم چقد شانس برای پذیرش تو دانشگاه آمریکا با فاند خوب دارم ؟
راستی من رشتم کامپیوتر هست و موضوع مقالات و پایان نامم پردازش تصویر هست
بله به نظرم شانس دارید. نمره GRE خوب شما معدل لیسانس رو جبران میکنه. کلا اکثر دپارتمانهای برق/کامپیوتر هم روی پردازش تصویر کار میکنن.
کلا بهتره به معدل کاردانیتون اشاره ای نکنید و یکضرب معدل کارشناسی رو در رزومه بگذارین.
با توجه به داشتن مقاله isi بهتره سعی کنید استادهایی مرتبط با ضمینه کاریتون رو پیدا کنید و باهاشون سعی کنید تماس برقرار کنید تا شانس گرفتن فاندتون بالا بره.
کلا بهتره به معدل کاردانیتون اشاره ای نکنید و یکضرب معدل کارشناسی رو در رزومه بگذارین.
با توجه به داشتن مقاله isi بهتره سعی کنید استادهایی مرتبط با ضمینه کاریتون رو پیدا کنید و باهاشون سعی کنید تماس برقرار کنید تا شانس گرفتن فاندتون بالا بره.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge