(12-12-2014, 02:06 AM)'M1KE' نوشته: معدل هاتون حداقل اغلب دانشگاه های آمریکا و همین طور کشورهای اروپایی رو برآورده می کنه و مشکل بزرگی از این نظر جلوی راهتون نیست. این هم که 6 تا مقاله دارین خیلی کارتون و راه میاندازه و احتمال گرفتن کمک هزینه از استادانی که در موضوعات مشترک با شما کار می کنند رو داره. بنابراین بیشتر تمرکزتون می بایست روی نمره زبان و در صورتی که آمریکا مدنظرتون باشه در کنارش روی GRE باشه. در مورد زبان بهتره هدفگذاری تون روی 7.0 در آیلتس یا 100 در تافل باشه ولی با 6.5 آیلتس و 90 تافل هم در مورد خیلی دانشگاه ها لب مرزی برآورده می کنه. در مورد GRE بهتره جدود 310 به بالا باشه هر چند با نمره های کمتر هم پذیرش گرفتن.
mike عزیز ممنون از راهنماییتون
نمیدونم آیا GRE به دانشگاه بستگی داره یا رشته. ولی من به 2 دانشگاه تاپ در رشته خودم (کرنل و لینکن) ایمیل زدم و گفتن واسه دانشجویان اینترنشنال GRE لازم نیست. این عین پاسخ دانشگاه cornell بود:
نمیدونم آیا GRE به دانشگاه بستگی داره یا رشته. ولی من به 2 دانشگاه تاپ در رشته خودم (کرنل و لینکن) ایمیل زدم و گفتن واسه دانشجویان اینترنشنال GRE لازم نیست. این عین پاسخ دانشگاه cornell بود:
Dear Aram
The GRE is not required for international students
Thanks
Mary Ellen
بنظرتون واسه آمریکا با این شرایط و آیلتس 7 شانس خوبی دارم؟ اگه نه شما کجارو پیشنهاد میکنید؟ البته من خودم خیلی دوس دارم اگه بتونم از دانشگاه های گروه هشت استرالیا پذیرش بگیرم. دیگه نمیدونم میشه یا نه؟
و سوال دیگه ای که دارم اینه که آیا واسه آمریکا میتونم با نمره آیلتس اپلای کنم یا حتما تافل لازمه؟
ممنون
و سوال دیگه ای که دارم اینه که آیا واسه آمریکا میتونم با نمره آیلتس اپلای کنم یا حتما تافل لازمه؟
ممنون
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)