12-12-2014, 06:48 AM
هم به دانشگاه بستگی داره و هم به رشته. اغلب دانشگاه های آمریکا در رشته های مهندسی GRE رو می خوان و در رشته های مدیریتی هم GMAT. البته برخی رشته ها هم GRE Subject دارند مثل فیزیک و ریاضی و شیمی که ممکنه برخی دانشگاه ها اون رو هم ازشون بخوان. جدای از یک سری دانشگاه های معدود که برای رشته های مهندسی هم GRE نمی خوان، هر چه از رشته های مهندسی هم دور بشین احتمال اینکه ازتون GRE بخوان هم کم میشه.
با این توضیح بیشتر افرادی که قصد گرفتن پذیرش از آمریکا در رشته های مهندسی رو دارند در GRE هم شرکت می کنند که دست شون به اصطلاح در اننخال دانشگاه ها بازتر باشه. البته من در عنوان رشته شما دیدم مهندسی نگذاشتین ولی حدس زدم شاید یکی از گرایش های مهندسی کشاورزی باشه به همین دلیل گفتم احتمال اینکه GRE بخوان وجود داره. با این حال، خودتون هم یک جستجویی در ملزومات دانشگاه هایی که رشته تون رو دارند انجام بدین ببینید ارزشش رو داره برای این امتحان ثبت نام کنید یا اینکه بدون اون هم کارتون برای بیشترشون راه میافته.
در مورد انتخاب بین آیلتس و تافل در حالت کلی فرق چندانی نمی کنه و اغلب دانشگاه های دنیا هر دوی اونها رو قبول دارند. در این مورد تاپیک انتخاب بین تافل و آیلتس رو نگاه کنید. در کل انجمن آزمون ها رو برای این نوع آزمون ها نگاه کنید بد نیست.
در مجموع اگر بتونید آیلتس 7 بیارین با توجه به مقاله های زیادی داشتین احتمال گرفتن پذیرش تون زیاده. با این حال یک مقدار رتبه دانشگاه هایی که براشون اپلای می کنید رو وسیع تر در نظر بگیرید که شانس قبولی تون بیشتر باشه. به نظرم رتبه های حدود 100 تا 300 جهانی معقول هستند.
با این توضیح بیشتر افرادی که قصد گرفتن پذیرش از آمریکا در رشته های مهندسی رو دارند در GRE هم شرکت می کنند که دست شون به اصطلاح در اننخال دانشگاه ها بازتر باشه. البته من در عنوان رشته شما دیدم مهندسی نگذاشتین ولی حدس زدم شاید یکی از گرایش های مهندسی کشاورزی باشه به همین دلیل گفتم احتمال اینکه GRE بخوان وجود داره. با این حال، خودتون هم یک جستجویی در ملزومات دانشگاه هایی که رشته تون رو دارند انجام بدین ببینید ارزشش رو داره برای این امتحان ثبت نام کنید یا اینکه بدون اون هم کارتون برای بیشترشون راه میافته.
در مورد انتخاب بین آیلتس و تافل در حالت کلی فرق چندانی نمی کنه و اغلب دانشگاه های دنیا هر دوی اونها رو قبول دارند. در این مورد تاپیک انتخاب بین تافل و آیلتس رو نگاه کنید. در کل انجمن آزمون ها رو برای این نوع آزمون ها نگاه کنید بد نیست.
در مجموع اگر بتونید آیلتس 7 بیارین با توجه به مقاله های زیادی داشتین احتمال گرفتن پذیرش تون زیاده. با این حال یک مقدار رتبه دانشگاه هایی که براشون اپلای می کنید رو وسیع تر در نظر بگیرید که شانس قبولی تون بیشتر باشه. به نظرم رتبه های حدود 100 تا 300 جهانی معقول هستند.
(12-12-2014, 02:34 AM)'aram_leg' نوشته:mike عزیز ممنون از راهنماییتون
نمیدونم آیا GRE به دانشگاه بستگی داره یا رشته. ولی من به 2 دانشگاه تاپ در رشته خودم (کرنل و لینکن) ایمیل زدم و گفتن واسه دانشجویان اینترنشنال GRE لازم نیست. این عین پاسخ دانشگاه cornell بود:Dear AramThe GRE is not required for international studentsThanksMary Ellenبنظرتون واسه آمریکا با این شرایط و آیلتس 7 شانس خوبی دارم؟ اگه نه شما کجارو پیشنهاد میکنید؟ البته من خودم خیلی دوس دارم اگه بتونم از دانشگاه های گروه هشت استرالیا پذیرش بگیرم. دیگه نمیدونم میشه یا نه؟
و سوال دیگه ای که دارم اینه که آیا واسه آمریکا میتونم با نمره آیلتس اپلای کنم یا حتما تافل لازمه؟
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -