12-12-2014, 10:36 AM
(11-12-2014, 12:01 AM)'xavier' نوشته: سلام بر بابک گرامی و عزیز
من در مقطع ارشد تغییر رشته دادم، به همین خاطر یک سری دروس پیشنیاز هم گذروندم، که استاد یکی از این درس ها دکتر نبود یعنی در واقع lecturer بود بعدها TA یکی از درسهاش هم شدم. به طور کلی ایشون شناخت خوبی از من دارند و می دونم که حاضرند به من کمک هم بکنند. حالا سوال من اینه که آیا گرفتن توصیه نامه از ایشون، با توجه اینکه دکتر نیستند، آیا ممکنه که باعث ریجکت شدن من بشه؟
البته متاسفانه برای گرفتن توصیه نامه از اساتید انتخابهای زیادی هم ندارم.
ممنون از وقتی که برای راهنمایی می گذارید
سوال کم و بیش مشابهی رو در چند تا پست قبلتر پاسخ دادهام. گرفتن توصیهنامه از ایشون باعث رد شدن شما نخواهد شد. اگر در کنار توصیهنامه ایشون میتونید یک توصیهنامه اضافه از استادهای هیات علمی بگیرید چه بهتر. به عنوان مثال اگر دانشگاه از شما سه توصیهنامه خواسته اگر بتونید سه توصیهنامه از استادهای هیات علمی بگیرید که همراه توصیهنامه ایشون بشه چهارتا، بهتر خواهد بود. اما اگر براتون مقدور نیست، زیاد جای نگرانی نیست و میتونید از توصیهنامه ایشون هم به عنوان یکی از توصیهنامهها استفاده کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.