12-12-2014, 11:06 AM
(12-12-2014, 09:27 AM)'Andre' نوشته:در قدم اول به نمره زبان و GRE نیاز دارید. جزئیات راجع به این آزمون ها رو در جزوء مطالعه بفرمایید. به نظر Harvard و MIT کمی دور از دسترس هستند (هرچند غیر ممکن هم نیست). بهتره روی گزینه های دیگر تمرکز کنید.
ممنون از راهنمایی تون، بله متوجه هستم این دو دانشگاه رویای بزرگیه و همین جور که گفتید هم زمان دانشگاه های دیگه ای رو هم مد نظر دارم ولی برای این دو دانشگاه هم قطعا عقب نشینی نمی کنم
چون تا حدی اعتماد به نفسم در زمینه ژنتیک بالاست و این که تربیت شده مدرسه سمپاد هستم ،توی این مدرسه یادمون دادن که برای رسیدن به هدف هرچقدر بزرگ تر باشه تلاش بیشتری می طلبه
من جزو استعداد درخشان دانشگاه بودم و هستم و اساتید گروه ژنتیک ما نه تنها شهرت ملی بلکه بین اللملی دارن و موارد دیگه باعث شده رویای بزرگی داشته باشم
چون تا حدی اعتماد به نفسم در زمینه ژنتیک بالاست و این که تربیت شده مدرسه سمپاد هستم ،توی این مدرسه یادمون دادن که برای رسیدن به هدف هرچقدر بزرگ تر باشه تلاش بیشتری می طلبه
من جزو استعداد درخشان دانشگاه بودم و هستم و اساتید گروه ژنتیک ما نه تنها شهرت ملی بلکه بین اللملی دارن و موارد دیگه باعث شده رویای بزرگی داشته باشم