رزمتون به جز معدل لیسانس و نمره رایتینگ جی ار ای خوبه. معدل 2 سال آخر لیسانستون هم خوبه شده که دانشگاه های کانادا هم اکثرا معدل 2 سال آخر در نظر میگیرند.
در مورد آمریکا اکثرشون معدل 3 از 4 در مقطع لیسانس به عنوان شرط پذیرش گذاشتند بنابراین شانستون بدون استاد واسه دانشگاه های Buffalo- Michigan state- Connecticut- Northeastern تا حدی پایین هست. MSU که ددلاینش همین 15 دسامبر هست
SDSU هم باید قبلش استاد داشته باشید تا پذیرش بدهند. دانشگاه Stony brook هم اخیرا رنکینگش به نسبت بهتر شده و کمی سخت میگیرن. واسه - Ny poly- UT Dallas- IUPUI به نظرم شانس دارید. تگزاس دلاس فقط چند سالی هست که دانشکده مکانیکش تاسیس کرده و استاد زیاد میگیره. به نظرم روی دانشگاه های رنک 60 تا 100 بیشتر زوم کنید.
زمینه کاری شما همونطور که گفتید الان خیلی رو بورس هست و استاداش هم اکثرا وضع مالی خوبی دارن و تعدادشون هم زیاده. شما که مقالات خوبی دارید توصیه میکنم مکاتبه با استاتیدتون ادامه بدید. اگه ساپورت استاد داشته باشید حتی شانس پذیرش از دانشگاه هایی در رنک 30 تا 50 هم دارید.
تگزاس آستین که ددلاینش 1 دسامبر بود ولی بعید میدونم واسه مستر تاپ 20 بدون استاد شانس داشته باشید حتی بدون فاند. دانشگاه های آمریکا تو این رینج معمولا کمیته محور هستن به جز چند تا دانشگاه مثل مریلند کالج پارک، تگزاس ای اند ام، ویسکانسین مدیسون و ...
در مورد آمریکا اکثرشون معدل 3 از 4 در مقطع لیسانس به عنوان شرط پذیرش گذاشتند بنابراین شانستون بدون استاد واسه دانشگاه های Buffalo- Michigan state- Connecticut- Northeastern تا حدی پایین هست. MSU که ددلاینش همین 15 دسامبر هست
SDSU هم باید قبلش استاد داشته باشید تا پذیرش بدهند. دانشگاه Stony brook هم اخیرا رنکینگش به نسبت بهتر شده و کمی سخت میگیرن. واسه - Ny poly- UT Dallas- IUPUI به نظرم شانس دارید. تگزاس دلاس فقط چند سالی هست که دانشکده مکانیکش تاسیس کرده و استاد زیاد میگیره. به نظرم روی دانشگاه های رنک 60 تا 100 بیشتر زوم کنید.
زمینه کاری شما همونطور که گفتید الان خیلی رو بورس هست و استاداش هم اکثرا وضع مالی خوبی دارن و تعدادشون هم زیاده. شما که مقالات خوبی دارید توصیه میکنم مکاتبه با استاتیدتون ادامه بدید. اگه ساپورت استاد داشته باشید حتی شانس پذیرش از دانشگاه هایی در رنک 30 تا 50 هم دارید.
تگزاس آستین که ددلاینش 1 دسامبر بود ولی بعید میدونم واسه مستر تاپ 20 بدون استاد شانس داشته باشید حتی بدون فاند. دانشگاه های آمریکا تو این رینج معمولا کمیته محور هستن به جز چند تا دانشگاه مثل مریلند کالج پارک، تگزاس ای اند ام، ویسکانسین مدیسون و ...
(13-12-2014, 07:00 PM)'bluen' نوشته: ۱- دانشگاه لیسانس: مکانیک - دانشگاه ارومیه - 14.71
(GPA= 2.89, Last 4 semesters =3.45, last 61:3.29)
۲- دانشگاه فوق لیسانس : شهید رجایی تهران - مکانیک (طراحی کاربردی مکانیک جامدات) معدل 17/89 نمره تز 20 (GPA=3.91)
۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) : L=6, R &W=6.5, S=7 and Overall=6.5
۴- نمره (GRE (146/170/2
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی: ISI 4
IF 2: اسم دوم بعد از استاد (Elsevier)
IF 2.7 : اسم سوم بعد از استاد و یک دانشجوی دیگه
2.5 IF : تحت داوری - اسم اول و بعدی استاده! under review
IF 0.5: تحت داوری بازم استاد اول من دوم 2 نفر دیگه هم زده شده بعد از من! [b]under review
۶- سابقه کار مرتبط: TA & RA experiences during my master
۷- دانشگاه های مورد نظر: چه رنکی ر اساس US News اپلای کنم شانش فول فاند دارم؟؟؟
- Ny poly- Stony brook-Buffalo- Michigan state? Connecticut- Northeastern-UT Dallas- IUPUI
San diego State
و یا مستر دوم توی تاپ20 مثل texas Austin
۸- گرایشها و زمینههای مورد علاقه: مواد متخلخل- نمونه سازی سریع- کامپوزیت الهام گرفته شده از طبیعت- سازه سبک و...
۹- نیمسال مورد نظر: بهار یا پاییز 2015
۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): موضوع ریسرچم میان رشته ایی و داغه و استاد راهنمام الان استاد مدعو دانشگاه تاپ تو آلمانه که ریکام خوبی می تونم از ایشون بگیرم.[/b]