13-12-2014, 10:48 PM
(01-10-2014, 07:40 PM)'سهیل توفیقی' نوشته: سلام دوستان'من هم بابت نقطه ی شروع خیلی دچار تردید شدم'راستش میخوام آزمون تافل بدم برای ۱۳ ماه دیگه اما سطح زبان فعلی من خوب نیست!الان هم که دانشجو هستم وشمال زندگی میکنم وبه تهران دسترسی ندارم'اولش میخواستم با کتاب های تافل شروع کنم لغات ۴۵۰ بخونم'اما متوجه شدم برای مطالعه تافل سطحت باید خوب باشه به خاطر همین تصمیم گرفتم ۲ماه به صورت عمومی خصوصا در بخش listeningخودم رو تقویت کنم'اما الان دقیقا نمیدونم از کجا شروع کنم'ممنون میشم منو راهنمایی کنید!
سلام یه چیزی که باید دقت کرد اینه ک تو انتخاب منبع مطالعاتی زبان آدم نباید خیلی وسواس داشته باشه..یکی میگه اون..اون فرد میگه این..یه نفر دیگه میگه هیچکدوم آن!! مشکلی بود ک اوایل من داشتم..همه منابع یه خوبیایی دارن..زیاد سخت نگیر..فقط شروع کن و ثابت قدم باش...یه منابعی رو انتخاب کن ک ازش لذت میبری..لذت واقعن مهمه..برا تقویت هر اسکیل از هر سطحی به اندازه کافی منبع هس!!
به نظر من از لیسنینگ شروع کن...مدتی خوب گوش کن...فیلم و سریال ک علاقه داری پیدا کن و زیاد و چندبار گوش کن و ببین.. و در زبان غرق شو بعد حدود دو ماه ک گوشت عادت کرد میتونی کم کم برا اسکیل های دیگه هم وقت بذاری..برا شروع پادکست های esl خوبه..آسون و قابل فهم و البته خوشمزه..بازم تکرار میکنم برا شروع سخت نگیر و هر کتاب و منبعی که میفهمی و ب زبان جذبت میکنه رو بخون و گوش کن..بعد چند ماه ک به سطح خوبی رسیدی میتونی برا انتخاب منبع وقت بذاری
به نظر من از لیسنینگ شروع کن...مدتی خوب گوش کن...فیلم و سریال ک علاقه داری پیدا کن و زیاد و چندبار گوش کن و ببین.. و در زبان غرق شو بعد حدود دو ماه ک گوشت عادت کرد میتونی کم کم برا اسکیل های دیگه هم وقت بذاری..برا شروع پادکست های esl خوبه..آسون و قابل فهم و البته خوشمزه..بازم تکرار میکنم برا شروع سخت نگیر و هر کتاب و منبعی که میفهمی و ب زبان جذبت میکنه رو بخون و گوش کن..بعد چند ماه ک به سطح خوبی رسیدی میتونی برا انتخاب منبع وقت بذاری
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی