14-12-2014, 12:07 PM
(14-12-2014, 11:51 AM)'azinbihamta' نوشته:سلام
من میخواستم در مقطع کارشناسی ارشد توی دانشگاه تورین تحصیل کنم و الان دارم گرافیک میخونم و معدلم 17 هست،متاسفانه خیلی چیز زیادی نمیدونم!میخواستم بدونم که این پلی تکنیک تورین طراحی صنعتی هم داره یا نه و اگه داره به انگلیسی هست یا ایتالیایی؟واینکه این رشته هایی که نوشته که ایتالیایی تدریس میشه رو به ما هم اجازه میدن شرکت کنیم یا فقط مختص خود ایتالیایی هاست؟ببخشید سوالام اینقدر زیاد و طولانی شد اما یه سوال دیگه اینکه زبان ایتالیایی رو باید تا چه مدرکی پیش بریم و رشته هایی که زبان ایتالیایی تدریس میشن هم نیاز به مدرک آیلتس دارن یا نه؟متاسفانه برای رشته ها از اون لینک که گذاشته بودین من رفتم ولی چیزی دستگیرم نشدممنون میشم پاسخ بدین
شانست که خیلی خوبه. من رشته گرافیک رو دقیق پیدا نکردم اما دو تا رشته طراحی و مهندسی نساجی وجود داره که هم به ایتالیایی و هم انگلیسی به نظرم بهتره تو دگارتمانهاش بری و جستجو کنی.
در خصوص مدرک ایتالیایی باید تا سطح 3 یخونی یعنی 1و2و3 و هر سطح امتحان داره وحدوداً شاید 1 سال زمان میبره. یا باید خصوصی بگیری و نهایتاً ازمون استرنی رو بدی.
کلاسهایی که به ایتالیایی هست نیاز به داشتن مدرک انگلیسی نیست.
دوره ایتالیایی هم برای ایتالیایی ها است و هم برای دانشجویان خارحی که ایتالیایی میدونن.
اینجا هم لیست رشته نساجی و طراحی.
اینجا هم لیست همه دوره ها.
در خصوص مدرک ایتالیایی باید تا سطح 3 یخونی یعنی 1و2و3 و هر سطح امتحان داره وحدوداً شاید 1 سال زمان میبره. یا باید خصوصی بگیری و نهایتاً ازمون استرنی رو بدی.
کلاسهایی که به ایتالیایی هست نیاز به داشتن مدرک انگلیسی نیست.
دوره ایتالیایی هم برای ایتالیایی ها است و هم برای دانشجویان خارحی که ایتالیایی میدونن.
اینجا هم لیست رشته نساجی و طراحی.
اینجا هم لیست همه دوره ها.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public