14-12-2014, 12:47 PM
(12-12-2014, 08:58 PM)'bahareh_cs' نوشته: با سلام و خسته نباشید
من میخواستم برای یک دانشگاه اقدام کنم ولی این دانشگاه در مورد شرایط کمک مالی نوشته:Neither the Program nor the University provide regular financial aid for students to pursue the Master of Science degree in Systems. However, students may apply for any available positions as Teaching or Research Assistants, as well as outside sources of funding. The Program does not facilitate these appointments or awards directly. Rather, enrolled master's students should contact outside fellowship providers (in the case of fellowships) or departments and instructors (in the case of Research and Teaching Assistantships) directly about opportunities that may be available. On-campus assistantships are generally only available to a limited number of students, on a quarter-by-quarter basis, after a student has enrolled and begun taking courses. They are not usually arranged in advance of a student's first arrival on campus and they generally require developing a relationship with a faculty member through research for credit or taking courses, sometimes over multiple quarters.Masters students should not plan to rely on assistantships funded to support their study. Any funding that becomes available should be viewed as supplemental to outside funding sources.
بعدشم چند تا دانشکده برای پوزیشن تی ای معرفی کرده (بین رشته و مشترک بین دانشکده های مختلف است) و گفته ممکنه 1/2 نفر هر کدوم تی ای بدن. حالا به نظر شما چون اپلیکیشن فی این دانشگاه بسیار بالا هست ،120 دلار ، ولی مدرک این دانشگاه بسیار با ارزش و رشته مورد علاقه من هست، آیا ارزش داره من شانسم رو امتحان کنم یا با توجه به متن بالا اصلا منظورشون اینه که هیچ شانسی برای کمک مالی نیست؟ ممنونم.
مطلبی که دانشگاه گفته چیز عجیبی نیست و عمده فاند دانشجوهای فوق و دکترا از طریق همین TA و RA تامین میشه و فاندهایی که صورت scholarship و fellowship هستند و از طرف خود دانشکده یا دانشگاه داده میشن در اغلب دانشگاهها محدوده و زیاد نیست. به نظرم اگر شرایطتون خوبه و فکر میکنید که احتمال گرفتن پذیرش دارید، بد نیست که شانستون رو امتحان کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.