من با فرض اینکه با هیچ استادی در تماس نبودی سوال شما رو جواب دادم. وقتی پای استاد میاد وسط معادلات کلا بهم میریزه
خوبی SDSU این هست که دکتراش با UCSD جوینت هست و مدرک نهایی که میده اسم هر دو دانشگاه به صورت ترکیبی میاد. اپلیکیشن شما هم باید مورد تایید SDSU قرار بگیره و هم UCSD. مجددا ایمیل و زنگ بزن.
Northeastern چون تو باستن هست رقابت واسش زیاده. حالا ببین میتونی با همین استاد ایرانی صحبت کنی فعلا پذیرش بده بعدش با اون یکی استاد فاند اکی کنی یکی از استادای ایرانی Associate Chair for Graduate Studies دانشکده هست که در کمیته پذیرش هم هست. فکر کنم نظرش واسه پذیرش و فاند خیلی تاثیر گذار باشه
بابت MSU چیزی از دست ندادی وضعیت فاندینگ این دانشگاه خیلی خرابه.
بوفالو سال اول به ندرت RA میده و اگه فاندی در کار باشه TA هست و معمولا هم کمیته تصمیم میگیره.
در کل به نظرم شانستون واسه همه دانشگاه ها با توجه به مکاتبه ای که با استادا داشتید زیاد هست.
خوبی SDSU این هست که دکتراش با UCSD جوینت هست و مدرک نهایی که میده اسم هر دو دانشگاه به صورت ترکیبی میاد. اپلیکیشن شما هم باید مورد تایید SDSU قرار بگیره و هم UCSD. مجددا ایمیل و زنگ بزن.
Northeastern چون تو باستن هست رقابت واسش زیاده. حالا ببین میتونی با همین استاد ایرانی صحبت کنی فعلا پذیرش بده بعدش با اون یکی استاد فاند اکی کنی یکی از استادای ایرانی Associate Chair for Graduate Studies دانشکده هست که در کمیته پذیرش هم هست. فکر کنم نظرش واسه پذیرش و فاند خیلی تاثیر گذار باشه
بابت MSU چیزی از دست ندادی وضعیت فاندینگ این دانشگاه خیلی خرابه.
بوفالو سال اول به ندرت RA میده و اگه فاندی در کار باشه TA هست و معمولا هم کمیته تصمیم میگیره.
در کل به نظرم شانستون واسه همه دانشگاه ها با توجه به مکاتبه ای که با استادا داشتید زیاد هست.
(14-12-2014, 03:26 AM)'bluen' نوشته:ممنون از پاسخ کامل شما
SDSU با استاد صحبت کردم گفت برو مینیمم ها رو بخون و پروژه هامو ببین کامل مجدد زنگ بزن که هرچی تماس میگیرم دیگه جواب نمیده!
Dallas & IUPUI اساتید گفتن که حتما اپلای کن
Conn با استاد یک ساعت مصاحه اسکایپ داشتم قراره مصاحبه هاش تکمیل شد جواب بده.
Northeastern که شبیه جک شده واسه ما! استاد ایرانی میگه جون از شریف نیستی فاند نمیدم! یکی دیگه گفته اکسپ بگیر تا بعد درباره فاند حرف بزنیم!
MSU هم که پرید!
buffalo استاد گفت اپلای من و توصیه می کنم اسم منو ننویس که همه ی اساتید مرتبط شما را بررسی کنن!
Ny-poly هنوز با استاد موفق نشدم حرف بزنم
ممنون از شما دوست عزیز