راستش جواب دادن به این سوال سخته تو فرم اپلیکیشن بعضی از دانشگاه ها نوشته شده که باید تمام دانشگاه هایی که ازش مدرک گرفتید یا در حین تحصیل هستید یا انصراف دادید بیارید وگرنه ممکنه باعث لغو پذیرش شما بشه. معمولا سفارت از دانشگاه استعلام نمیکنه.
یک راهش این هست که اگه سفارت گیر داد که چرا معافیتتون سه سال بعد از لیسانس هست بگید که من ارشد تا ترم 3 خوندم بعدش انصراف دادم. یک سال هم پشت کنکور ارشد بودم. دلیل واسه انصراف هم بیارید. اگه مستر دوم شما متفاوت از رشته قبلی باشه به نظرم سفارت گیر نمیده و حتی بودند کسانی که برای مستر دوم و همان رشته ویزا گرفتند.
این راه حلی بود که به ذهن من رسید. تصمیم نهایی با خودتون هست که کدوم راه انتخاب کنید.
یک راهش این هست که اگه سفارت گیر داد که چرا معافیتتون سه سال بعد از لیسانس هست بگید که من ارشد تا ترم 3 خوندم بعدش انصراف دادم. یک سال هم پشت کنکور ارشد بودم. دلیل واسه انصراف هم بیارید. اگه مستر دوم شما متفاوت از رشته قبلی باشه به نظرم سفارت گیر نمیده و حتی بودند کسانی که برای مستر دوم و همان رشته ویزا گرفتند.
این راه حلی بود که به ذهن من رسید. تصمیم نهایی با خودتون هست که کدوم راه انتخاب کنید.
(14-12-2014, 03:58 AM)'hypatia' نوشته: ممنون از پاسخ دوستان. با این حال من دو راه دارم. راه اول: اینکه بگم فوق ندارم و ریسک نفهمیدنشو توسط اونا بپذیرم. به علاوه باید یک دلیل منطقی برای اینکه چرا سه سال پس از لیسانس معافیت گرفتم رو بیارم. راه دوم: اینکه بگم که ارشد دارم. در این حالت من به دانشگاهم نگفتم که ارشد دارم و این ریسک وجود دارد که سفارت بفهمه. به علاوه باید افیسر رو برای سکند مستر متقاعد کنم. به نظر شما کدوم راه بهتره؟ با تشکر