25-10-2011, 06:20 PM
(25-10-2011, 05:55 AM)AVA نوشته: محسن جان فکر کنم این دانشگاهی که به استادش ایمیل زدی جزو اون دانشگاههای high rank هست که کمیته پذیرش در مرحله اول درخواست ها رو بررسی می کنه , وبه متقاضیان پذیرش میده. اگه در وب سایتشون در پروسه اپلای به این نکته اشاره کرده باشن فکر کنم زود باشه در مورد فاند با استاد صحبت کنی. تا اونجاییکه من دیدم این نوع دانشگاهها یه مقدار مشخص فاند میدن که معمولا در لینک ساپورت مالی در موردش می نویسن
راستش آوا جان رنک خیلی بالا نیست. تقریبا زیر 100 هست. ظاهرا سیستم این دانشگاه اینطور هست که بعد از پذیرش تصمیم گیری برای فاند صورت می گیره (اینطور که اشاره شده). مرسی
(25-10-2011, 11:23 AM)Babak نوشته: به طور کلی در دانشگاههای امریکا وقتی استادی دانشجوی دکترا میگیره و در ایمیلش مینویسه که شما رو برای موقعیتی در آزمایشگاه خودش در نظر خواهد گرفت یا جملات شبیه به این، یعنی این که به شما فاند خواهد داد. در این که فاند کامل باشه یا خیر اما جای بحث هست و اگر لازمه میتونید بپرسید. ضمنا این رو هم در نظر داشته باشید که پرسیدن در مورد میزان فاند و غیره کار اشتباه یا نادرستی نیست و در فرهنگ غربیها کاملا جا افتاده است، اما شرایط رو در نظر بگیرید و تا استادی یک جواب نسبتا مثبتی داد سریع مسائل مالی رو پیش نکشید و طوری برخورد کنید که نشون بدید کار و تحقیقات برای شما اولویت اوله و بعد از اون شرایط مالی هم براتون مهمه.
درسته بابک جان. دقیقا نکته مهم در ایمیل زدن بنظر من همینجاست که بدرستی تشخیص داده بشه که چه موقعی مناسب هست که مسائل فاند مطرح بشه در طول ارتباط با استاد. ممنون
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)