15-12-2014, 12:51 PM
(13-12-2014, 07:40 PM)'eden' نوشته: 1- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل :دولتی غیر تهران، مهندسی برق الکترونیک 16.9
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دولتی غیر تهران، مهندسی برق الکترونیک 19
۳- نمره زبان: (R 28, L 27, S 23, W 25) 103
۴- نمره GRE : V 152, Q 167 319
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی : پزوهش دارم ولی چاپ نشدن
۶- سابقه کار مرتبط : TA
۷- دانشگاه های مورد نظر: خودم میخوام رنک بین 35 تا 50 بیشترشو اپلای کنم 2 تا هم دور رنک 20-35 و 50 تا 90 هم دوتا ایمنی اپلای کنم.
۸- گرایشها و زمینههای مورد علاقه : میکروالکترونیک
۹- نیمسال مورد نظر : Fall 2015
رزومه خوبی دارید اگرچه مقاله ندارید ولی دوستانی با شرایط ضعیف تر دیدم که از رنک 30 مثلا فاند هم گرفتند. همه چیز از این به بعد به شما و پرزنت کردن توانمندیهاتون برای اساتید بر میگرده. اگر بتونید با اساتید تماس گرفته و خودتون ور علاقمند و توانمند نشون بدید حتی یک جواب نصفه نمیه هم ممکنه کافی باشه. شما باید تا حد امکان در این راه وقت بگذارید و نا امید نشید. متاسفانه تعداد اساتید میکرو الکترونیک کار در برابر DSP و کامپیوتر کم هست و قطعا این یعنی رقابت بیشتر و شانس کمتر. ضمن اینکه بچه های برق در همه جای دنیا معمولا قوی هستند و رزومه های سخت رقابتی دارند. توصیه میکنم یک فیلد دیگه هم در نظر داشته باشید.
موفق باشید
رزومه خوبی دارید اگرچه مقاله ندارید ولی دوستانی با شرایط ضعیف تر دیدم که از رنک 30 مثلا فاند هم گرفتند. همه چیز از این به بعد به شما و پرزنت کردن توانمندیهاتون برای اساتید بر میگرده. اگر بتونید با اساتید تماس گرفته و خودتون ور علاقمند و توانمند نشون بدید حتی یک جواب نصفه نمیه هم ممکنه کافی باشه. شما باید تا حد امکان در این راه وقت بگذارید و نا امید نشید. متاسفانه تعداد اساتید میکرو الکترونیک کار در برابر DSP و کامپیوتر کم هست و قطعا این یعنی رقابت بیشتر و شانس کمتر. ضمن اینکه بچه های برق در همه جای دنیا معمولا قوی هستند و رزومه های سخت رقابتی دارند. توصیه میکنم یک فیلد دیگه هم در نظر داشته باشید.
موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull