16-12-2014, 10:38 AM
(15-12-2014, 02:06 AM)'butterfly' نوشته: سلام، با توجه به اینکه که برای اپلای کردن برنامه ریزی و تاریخ ددلاین ها خیلی اهمیت داره فکر می کنم تقویم آنلاین نقشش خیلی پررنگه. من بخش تقویم سایت که نگاه می کردم تنها کاربردی که داره همون امکانات تعیین تاریخ و نمایش تاریخ تولد کاربر هاست. نمی دونم چقدر ایده ام امکان اجرا داره: دوست داشتم که هر کاربر می تونست تقویم سایت رو به طور شخصی برای برنامه ریزی کارهاش استفاده کنه یعنی برای تقویم هم با نام کاربری و پسورد خودمون وارد بشیم و بتونیم برای تاریخ ها رویدادهای شخصی خودمون اضافه کنیم.
به نظرم این مورد به کاربرایی مثل خودم که هر روزشون با باز کردن سایت اکادمیا شروع می کنند خیلی کمک کننده باشه.
نرمافزار فروم امکاناتش در این زمینه خیلی محدوده و متاسفانه ایجاد تقویم آنلاین که امکانات مناسبی برای گروه بزرگی از کاربران داشته باشه و رابط کاربری سادهای هم داشته باشه اصلا ساده نیست. فکر میکنم برای این جور موارد بهتره از تقویمهای شخصی آنلاین که به ایمیل شما متصل هستند، مثل تقویم گوگل استفاده کنید تا تنظیمات دریافت ایمیل یادآوری و آگاهسازی هم به سادگی قابل انجام باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.