16-12-2014, 01:27 PM
(16-12-2014, 01:22 PM)'eliha1' نوشته: آخه یکی از استادام خیلی باهام لجه از وقتی بهش گفتم کمکم میکنید مقاله بنویسم؟ و فهمید میخوام بورسیه بگیرم باهام لج کرده وبهم گفته منو میندازه نمیدونم چرا و گفت بهم از 5 نمره نصف نمره رو از ژوژمان داده کلا یا بهم ده میده یا میندازه، درس دومم هم که روستا هست استادمون خیلی سختگیری بیمورد میکنه و تا الان نصف بچه ها حذفش کردن و انقدر کار بیمورد از آدم میخواد که وقت درسهای دیگمونو گرفته هر رفته باید بریم روستا و خیلی کار میده و مثل اینکه افتاده هم زیاد داره این استاد بله اگه حذف کنم ترمای بعد با استادای خوب کلاس بر میدارم این دوتا استاد معدلمو خیلی میارن پایین اگه حذف کنم واسم بد نیست یعنی توی رزومه؟ خب ترم های بعدش برشون دارم نمره خوب بگیرم چی؟
خب این تصمیم با خودتونه. اما داشتن معدل مناسب شانست رو زیاد میکنه. بالاخره درس رو باید خوب خوند و گذروندش ممکنه ترم بعد هم استادی به سختگیری ایشون گیرتون بیاد. به هر حال بحث نباید از محتوی تاپیک خارج شود خواهش میکنم دقت بفرمایید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public