18-12-2014, 10:23 AM
(17-12-2014, 12:59 AM)'mehdi.en' نوشته: سلام.
من ارشد مهندسی ژئوتکنیک خوندم با معدل 17.9 از دانشگاه شریف. اما لیسانسم رو دانشگاه ازاد تبریز بودم و معدلم 16 شد.حدود 1.5 سال پیش امتحان تافل دادم و نمره ی 102 رو اوردم GRE هنوز امتحان ندادم اما به شدت در حال خوندن هستم.2تا مقاله ی ISI و 4 مقاله کنفرانس داخلی. شانس پذیرش من با فاند رو میشه ارزیابی کنید؟ در صورت عدم تعلق فاند به من چه راهی برای جبران هزینه ها هست.عموی من در امریکا ساکن و دارای شرکت بزرگی هست ایا وجود عموی من برام امتیاز محسوب میشه؟
با تشکر فراوان
شرایط شما خوبه و به نظر من شانس پذیرش و فاند دارید. روی GRE زیاد وقت بذارید چون نمره این امتحان خیلی مهمه و شانس پذیرش و فاند شما رو خیلی تغییر خواهد داد. چیزی که شاید کار رو یک کم سخت کنه رشته شماست که شاید فاند درش اون قدر زیاد نباشه، ولی همون طور که گفتم میتونید امیدوار باشید که فاند هم بگیرید.
از اونجا که عموی شما در امریکا هستند، ایشون میتونند ضامن شما بشن که شما وام تحصیلی بگیرید. این راه محتملترین و عملیترین راه قانونی تامین هزینهها در طول تحصیل خواهد بود (در صورت نگرفتن فاند). به غیر از این، حضور عموی شما در امریکا امتیاز خاصی برای شما به همراه نخواهد داشت.
از اونجا که عموی شما در امریکا هستند، ایشون میتونند ضامن شما بشن که شما وام تحصیلی بگیرید. این راه محتملترین و عملیترین راه قانونی تامین هزینهها در طول تحصیل خواهد بود (در صورت نگرفتن فاند). به غیر از این، حضور عموی شما در امریکا امتیاز خاصی برای شما به همراه نخواهد داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.