19-12-2014, 05:00 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2014, 05:03 PM توسط mehrdadbala.)
(19-12-2014, 04:18 PM)'Andre' نوشته:شما اگر مدارکتون رو از تعهد آزاد کرده باشید، مشکلی در دریافت ریزنمرات نخواهید داشت. حالا اینکه چندبار حوصله می کنند تا ریز نمرات انلگیسی واستون صادر کنند بستگی به خودشون داره. تصویر ریز نمرات فارسی و دانشامه تون رو از طریق سامانه وزارت علوم بفرستید تا آماده تأیید شه. در نهایت هم پس از تأیید دانشگاه به طور حضوری و یا پستی برید و مدارک رو تأیید کنید. تا تایید وزارت علوم نباشه، ترجمه رسمی با تأییدات انجام نمیشه. طبیعطاً هم سفارتها این ترجمه های غیر رسمی رو تأیید نمی کنند.
همونطور که گفتم من دانشجوی سال آخر کارشناسی هستم و فارغ التحصیل نشدم. پس دانشنامه ای هم ندارم.
دانشگاه هم اجازه تسویه نمیده قاعدتا.
این هم موارد ذکر شده در سایت کشور فنلاند :
دانشگاه هم اجازه تسویه نمیده قاعدتا.
این هم موارد ذکر شده در سایت کشور فنلاند :
If you have completed or are completing your degree in Iran, copies of the educational documents must be legalized by the Iranian Ministry of Foreign Affairs and the Finnish Embassy in Tehran. Official translations of educational documents must be certified by the Ministry of Justice. Copies of copies will not be accepted. All the copies must have the original stamp given by the Iranian Ministry of Foreign Affairs and the Finnish Embassy in Tehran
توی سایت اینجور که نوشته شده کسانی هم که هنوز فارغ التحصیل نشدن هم باید تاییدیه ها رو بگیرن. الان سوال من این هست که چون برای این تاییدیه ها نیاز به تایید وزارت علوم هست من باید چیکار کنم؟ این سامانه مدارک دانشجویان در حال تحصیل رو تایید میکنه؟ یا راه دیگه ای هست ؟یا اصلن تایید نمیکنن که در اینصورت چرا ذکر شده؟ (من به این UAF که ایمیل زدم گفتن که داشتن دانشجویان در حال تحصیلی که این مسیر رو طی کردن)