20-12-2014, 01:23 PM
(20-12-2014, 12:47 PM)'hossein20x' نوشته: سلام لطفا به این سوال جواب بدین خیلی واجبه
من یک سال پشت کنکور موندم و کنکور 93 شبانه قبول شدم. حالا میخوام برای کنکور 94 بخونم سوال من اینه ایا میتونم بعد از قبولی در رشته جدید از دانشگاه قبلی انصراف بدم؟
هرکی یه چیزی میگه از سنجش پرسیدم میگه شبانه ها که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند باید برن سربازی بعد کنکور بدن.درحالیکه روزانه ها هم از معافیت تحصیلی استفاده میکنند پس چطور اونا میتونن شرکت کنند اما من نه و اینکه الان خیلی ها دانشگاه ازاد یا پیام نور ثبتنام میکنند تا سربازی نرن و برای کنکور میخونن.و تو سایت نظام وظیفه نوشته که هرکس یکبار میتونه انصراف بده و حداکثر بعداز یکسال باید در رشته جدید پذیرفته بشه.لطفا راهنمایی کنید
سلام. خوش آمدین
اطلاعات شما کاملا درست و اطلاعات کارشناس(!!!) سازمان سنجش بسیار خنده دار و غلطه. شما حق شرکت دارید و چون شبانه هستین اصلا نیازی نیست تا آذر انصراف قطعی هم بدین. اصلا از اینجا هم انصراف ندین و اگر قبول شدین بعدا انصراف بدین.
اطلاعات شما کاملا درست و اطلاعات کارشناس(!!!) سازمان سنجش بسیار خنده دار و غلطه. شما حق شرکت دارید و چون شبانه هستین اصلا نیازی نیست تا آذر انصراف قطعی هم بدین. اصلا از اینجا هم انصراف ندین و اگر قبول شدین بعدا انصراف بدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم