21-12-2014, 03:12 PM
(20-12-2014, 05:51 PM)'lidaa' نوشته: سلام
من کارشناسی ارشد رشته معماری گرایش مطالعات تاریخ معماری ایران هستم آیا در دانشگاههای ایتالیا رشته ای مشابه یا مرتبط با این رشته وجود داره؟ و بعد از اونجایی که هنر ایتالیا شهرت داره آیا میشه به بازار کار در خصوص این رشته امیدوار بود؟ در کشور های دیگه چطور؟
گرایشهای معماری در ایتالیا خیلی متنوعه وبستگی به دانشگاه ممکنه به زبان ایتالیایی و انگلیسی باشه. ضمن اینکه من منظور شما رو از بخش اول متوجه نشدم. یعنی میخواهید راجع به تاریخ معماری ایران اونجا تحصیل کنید؟؟؟ خیلی بعید میدونم وجود داشته باشه.
در خصوص بازار کار که با دانشتن زبان ایتالیایی ممکنه اما خب متقاضی این رشته در ایتالیا خیلی پر طرفداره و رقابتی به هر حال نمیشه حدس زد چطور خواهد بود اما مسلماً دانش مناسب و زبان ایتالیایی و رزومه مناسب شانس هر فردی رو افزایش خواهد داد. اما با دانش مناسب خودتون در سایر کشورها اروپایی هم ممکن است.
در خصوص بازار کار که با دانشتن زبان ایتالیایی ممکنه اما خب متقاضی این رشته در ایتالیا خیلی پر طرفداره و رقابتی به هر حال نمیشه حدس زد چطور خواهد بود اما مسلماً دانش مناسب و زبان ایتالیایی و رزومه مناسب شانس هر فردی رو افزایش خواهد داد. اما با دانش مناسب خودتون در سایر کشورها اروپایی هم ممکن است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public