23-12-2014, 12:13 PM
(21-12-2014, 11:06 AM)'ftn' نوشته: سلام جناب بابک
ممنون میشم نظرتون رو راجع به شرایط بنده بگید
کارشناسی: مهندسی شیمی صنعتی سهند 16.06
ارشد: مهندسی امیرکبیر 17.37 (پروژم محیط زیستی بوده)
تافل: 108
جی آر ای: 3.5 / 320
مقاله هم: آی اس آی، داخلی ، کنفرانس بین المللی، از هر کدوم یکی
هدف: ارشد مهندسی محیط زیست با فاند
چند مورد دانشگاه با توجه به زمینه های تحقیقاتی و curriculum و استفاده از رنکینگها و مشورت انتخاب کردم... مطمئنا نظر شما هم کمک زیادی به تصمیم گیری نهایی میکنه.
معدلهای شما خوبه و نمرههای امتحانات شما هم عالی شده و مقاله هم که دارید. در نتیجه در کل شرایط شما بسیار خوبه و به نظر من شما شانس خوبی برای گرفتن پذیرش و فاند دارید. البته در رشته محیط زیست ممکنه فاند یک مقدار کمتر باشه و شاید گرفتن فاند کمی مشکلتر از برخی از رشتههای فنی دیگه باشه، اما احتمالش با توجه به شرایط شما کاملا وجود داره. در مورد رنک دانشگاه فکر میکنم شما شانس خوبی برای دانشگاههای ۳۰ الی ۸۰ داشته باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.