23-12-2014, 11:09 PM
(23-12-2014, 10:10 PM)'marmarjan' نوشته: ولی من امروز با سفارت تماس گرفتم و گفتن اگه حقوق از فنلاند بگیرید بیمه جز مدارک مورد نیاز است و در غیر این صورت نمیخواد..............اخه اگه بهمون ویزا ندادن که کلی ضرر میکنیم 540یورو برای در خواست اقامت و 219تا هم برای بیمه...........سلام دوست عزیز
میشه راهنمایی کنید...............
خوب گفته بالا یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی لازم نیست 219یورو رو بدیم و فقط 400تومن است.........لطفا راهنمایی کنید
اولا خواهشمندم مطالب فروم های دیگه که شاید درست نباشد را اینجا کپی پیست نفرمایید
ثانیا کشورهای حوزه اسکاندیناوی تقریبا شرایط مشابهی دارند و از شما قبل از دریافت ویزا بیمه تحصیلی و حساب بانکی و حتی نروژ شما باید مبلغ هزینه زندگی یکسال را به یک بانک نروژی منتقل کنید و حتی خوابگاه هم باید اجاره کرده باشید
پس در مقایسه فنلاند شرایط بهتری دارد بله شما باید بیمه را تهیه کنید چه ویزا بگیرید و چه نگیرید ولی فنلاند ریجکتی ویزا بندرت دارد و شانس بالایی برای گرفتن ویزا هست
در مورد پرداخت من زمانی که ایران بودم یک صرافی برام پرداخت کرد البته می توانید ویزا کارت تهیه و بپردازید نهایت 200 هزارتومن هزینه کمتر یا بیشتر خیلی فکر خود را مشغول نکنید ارزش ندارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]