23-12-2014, 11:46 PM
(23-12-2014, 11:21 PM)'soheil_gh' نوشته: با تشکر از جوابتون
منظور از پروژه ی در حال اجرا چیه؟ و من یک لیسانس دارم با معدل معمولی 16 به نظر شما یه لیسانسه دیگه بگیرم (تو ایران) با معدل بالا یا با یه ارشد با معدل خوب رزومم جبران میشه.
به عنوان نمونه این پروژه رو ببینید (البته این مربوط به PhD است). این پروژه ها بسیار رقابتی هستند و رزومه بسیار قوی ای نیاز دارن. پیدا کردن این پروژه ها میتونید از بعضی از وبسایت ها و یا خود گوگل استفاده کنید. تنها چیزی که نیاز است اینه که وقت صرف کنید. در مرحله بعد باید به مسئول پروژه نشان بدهید که شما قالبت انجام اینکار رو دارید و در مرحله آخر بورسیه های خوبی وجود دارد که در کشور انگلستان کمی سخت است و تیمی از دانشگاه وضعیت شما رو بررسی می کنند و حتی باهاتون ممکنه تماس از طریق اسکایپ هم داشته باشن.
توصیه میشه که دنبال پذیرش باشید حتی با کمک هزینه جزئی. می تونید حتی از کشورهایی که تحصیل رایگان دارند هم استفاده کنید، اما باید هزینه زندگی رو خودتون بپردازید (تاپیکهای مرتبط با فنلاند رو ببینید). من گرفتن لیسانس مجدد رو توصیه نمی کنم، چرا که زمان زیادی ازتون میگره.
توصیه میشه که دنبال پذیرش باشید حتی با کمک هزینه جزئی. می تونید حتی از کشورهایی که تحصیل رایگان دارند هم استفاده کنید، اما باید هزینه زندگی رو خودتون بپردازید (تاپیکهای مرتبط با فنلاند رو ببینید). من گرفتن لیسانس مجدد رو توصیه نمی کنم، چرا که زمان زیادی ازتون میگره.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers