24-12-2014, 10:35 AM
(23-12-2014, 07:36 PM)'fazelpour' نوشته: سلام آقا بابک ممنون از توضیحات کامل و عالی شما
من برای فرصت تحقیقاتی به عنوان student research assistant پذیرش گرفتم و offer letter را برام فرستادند.
دانشگاه فرم DS-2019 را برای ویزای نوع J برام فرستاده که پر کنم. چند سوال دارم امیدوارم بتونید کمکم کنید
1. یه گزینه انتخابی داره اون اولش که
Check here if you have applied for a waiver of the Tow year Home Counrty Physicsl Presence requirement. If so please explain in detail on the back of the form
به نظر شما من این گزینه را انتخاب کنم ؟ چی بنویسم برای دلیل؟
2. SEVIS ID هنوز برام نفرستادند. منشی پیگیر کارهای اداری رفته تعطیلات. این رو خودشون باید بفرستند؟
3. Proof of Health Insurance را باید چه کار کنم؟ هنوز فرمی در این زمینه نفرستادند!
سپاس فراوان از شما
۱. این گزینه پرسیده که شما اپلای کردهاید یا خیر، نه این که آیا میخواهید اپلای کنید. در نتیجه اگر اپلای نکردهاید باید بنویسید خیر. راستش من نمیدونم که به چه شکل میشه اپلای کرد و چه شرایطی باید داشت. بد نیست در این زمینه بیشتر تحقیق کنید و اگر امکانش هست که اپلای کنید، اول اپلای کنید و بعد در فرم بنویسید که اپلای کردهاید.
۲. Sevis ID رو دانشگاه برای شما خواهد فرستاد و در فرمهایی که برای ویزا نیاز دارید درج شده.
۳. چه کسی از شما بیمه خدمات درمانی خواسته؟ آیا دانشگاه خودش خواسته که بیمه بهشون ارائه کنید؟ یا منظور این که بوده که بیمه درمانی حال حاضر شما چیه؟
۲. Sevis ID رو دانشگاه برای شما خواهد فرستاد و در فرمهایی که برای ویزا نیاز دارید درج شده.
۳. چه کسی از شما بیمه خدمات درمانی خواسته؟ آیا دانشگاه خودش خواسته که بیمه بهشون ارائه کنید؟ یا منظور این که بوده که بیمه درمانی حال حاضر شما چیه؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.