(26-12-2014, 03:09 AM)'saro khan' نوشته: سلام خسته نباشید
من لیسانس برق قدرتم از غیر انتفاعی با معدل 16 ارشدم غیر انتفاعیم امروز یکی از دوستام بهم رسید و گفت احتمال پذیرشت خیلی کمه واسه دانشگاهای امریکا و کانادا و المان حتی دانشگاهای رنکینگ پایین(ایا دانشگاهای بین100تا300به دانشجوهاشون فاند میدن)
کلا داغونم کرده با وجود اینکه یه ساله دارم زبان میخونم و امیدم دادان مقاله و نمره خوب در زبان و همچنین معدل خوب بود الان مخم کار نمیکنه میگم هر چی فکر میکردم الکی بوده به نظر شما چون غیر انتفاعیم امکان گرفتن فاند رو ندارم
اگه امکان داره باید حدودا چقد مقاله بدم یا معدل و نمره زبانم باید چقد باشه(میدونم این بستگی به دانشگاش داره ولی شما بر اساس تجربتون و شرایط بچه های دیگه یه حدودی رو بگین )من دانشگاه و شهرش زیاد واسم مهم نیست
خواهشا فقط رک جواب بدین تا خیالم راحت بشه
ممنون میشم جوابمو بدین کلی هزینه میکنم تو شهر دیگه واسه ارشدم به امید بورسیه شدن
خواهشا خیلی رک جواب بدین از امیدهای الکی خیلی میترسم
سلام
من خودم هنوز برای اپلای اقدام نکردم ولی با توجه به اطلاعاتی که از روی مطالعه فروم و تجربه دیگران دارم به سوالتون پاسخ می دم.در رابطه با دانشگاه هر دانشگاهی که وزارت علوم کشور مبدا(ایران) قبول داشته باشه کشور مقصد هم قبولش داره که دانشگاهای غیر انتفاهی، پیام نور، علمی کاربردی و سراسری رو شامل میشه، مشخصه که دانشجو های بعضی از دانشگاها مثل شریف و امیر کبیر و... که مشهورترند بیشتر مورد توجه هستند ولی دلیل نمی شه که دانشجوهای دانشگاهایی مثل غیرانتفاهی و... اصلا مورد توجه قرار نگیرند.
شما سعی کن در زمانی که داری رزومه و CV خودت رو قوی کنی.
کارهای پژوهشی انجام بده.
مقاله حتما داشته باش مخصوصا چون ارشد داری می خونی وبرای دکتر می خوای اپلای کنی مقاله خیلی مهمه.
GRE و نمره زبانت رو تا حد ممکن بالا ببر.
اگه هنوز دانشجویی سعی کن برای قوی کردن رزومت تو مسابقات یا المپیادهای دانشجویی شرکت کنی و مقامی رو هم کسب کنی.
و معدلت رو سعی کن A نگه داری و بالا ببری تو انتخاب پایان نامه دقت کن سعی کن موضوع روز رو انتخاب کنی.
سابقه کاری مرتبط به رشته می تونی مفید باشه.
به نظرم اگه شرایطی که گفتم رو داشته باشی شانست نه تنها پایین نیست خیلی هم بالا میره برای گرفتن پذیرش با فاند برای دکتر از دانشگاهای با رنکینگ زیر 300-350.
البته بستگی به رقیبات هم داره ولی شانست خوبه اگه مواردی که گفتم رو رعایت کنی. و اصلا هم نا امید نشو مطمئا باش با تلاش میشه.
زیاد خودت رو درگیر رنک دانشگاه نکن دانشگاهی که مقطع دکتری داشته باشه دانشگاه بدی نخواهد بود اگر هدفت رفتن و بعد از تحصیل برگشتن به کشور هست رنک اهمیت پیدا می کنه ولی رفتن و موندن هست هدف رنک رو اهمیت کمتری بهش بده و هدفت روی گرفتن فاند باشه.
به کشورهای دیگه هم فکر کن. فقط یه دانشگاه تو یه محدوده خاص و 1کشور خاص رو هدف قرار نده.
حالا دوستانی که تجربشون بالاتره می تونند مواردی که گفتم رو تایید یا رد کنند.
من خودم هنوز برای اپلای اقدام نکردم ولی با توجه به اطلاعاتی که از روی مطالعه فروم و تجربه دیگران دارم به سوالتون پاسخ می دم.در رابطه با دانشگاه هر دانشگاهی که وزارت علوم کشور مبدا(ایران) قبول داشته باشه کشور مقصد هم قبولش داره که دانشگاهای غیر انتفاهی، پیام نور، علمی کاربردی و سراسری رو شامل میشه، مشخصه که دانشجو های بعضی از دانشگاها مثل شریف و امیر کبیر و... که مشهورترند بیشتر مورد توجه هستند ولی دلیل نمی شه که دانشجوهای دانشگاهایی مثل غیرانتفاهی و... اصلا مورد توجه قرار نگیرند.
شما سعی کن در زمانی که داری رزومه و CV خودت رو قوی کنی.
کارهای پژوهشی انجام بده.
مقاله حتما داشته باش مخصوصا چون ارشد داری می خونی وبرای دکتر می خوای اپلای کنی مقاله خیلی مهمه.
GRE و نمره زبانت رو تا حد ممکن بالا ببر.
اگه هنوز دانشجویی سعی کن برای قوی کردن رزومت تو مسابقات یا المپیادهای دانشجویی شرکت کنی و مقامی رو هم کسب کنی.
و معدلت رو سعی کن A نگه داری و بالا ببری تو انتخاب پایان نامه دقت کن سعی کن موضوع روز رو انتخاب کنی.
سابقه کاری مرتبط به رشته می تونی مفید باشه.
به نظرم اگه شرایطی که گفتم رو داشته باشی شانست نه تنها پایین نیست خیلی هم بالا میره برای گرفتن پذیرش با فاند برای دکتر از دانشگاهای با رنکینگ زیر 300-350.
البته بستگی به رقیبات هم داره ولی شانست خوبه اگه مواردی که گفتم رو رعایت کنی. و اصلا هم نا امید نشو مطمئا باش با تلاش میشه.
زیاد خودت رو درگیر رنک دانشگاه نکن دانشگاهی که مقطع دکتری داشته باشه دانشگاه بدی نخواهد بود اگر هدفت رفتن و بعد از تحصیل برگشتن به کشور هست رنک اهمیت پیدا می کنه ولی رفتن و موندن هست هدف رنک رو اهمیت کمتری بهش بده و هدفت روی گرفتن فاند باشه.
به کشورهای دیگه هم فکر کن. فقط یه دانشگاه تو یه محدوده خاص و 1کشور خاص رو هدف قرار نده.
حالا دوستانی که تجربشون بالاتره می تونند مواردی که گفتم رو تایید یا رد کنند.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»