(26-12-2014, 03:50 PM)'pejman99' نوشته: سلام دوستان
من 5 تا دانشگاه امریکا رو اپلای کردم ولی موقع پر کردن online application دانشگاهها همینطوری گزینه NOT to waive the right to see letters of recommendation رو زدم چون اصلا فکر نمی کردم مهم باشه!! و نمی دونستم که قراره برای استادام هم بره!! الان فهمیدم که ظاهرا باید Yes میزدم!! الان خیلی نگرانم و چون دیگه راه برگشتی وجود نداره می خواستم بدونم این کار چقد می تونه تو شانس پذیرش من از طرف دانشگاه تاثیر داشته باشه. البته استادام مشکلی با این قضیه ندارن و نگرانی من فقط بابت تاثیر منفی این کار روی گرفتن پذیرش از طرف دانشگاست. چون نظرهای مختلف و متفاوتی در این مورد دیدم خیلی خیلی ممنون میشم اگه اطلاعاتتون در این زمینه کامله راهنماییم کنید.
سلام
من از یکی دانشگاه ها پرسیدم که اگر بخواهم ببینم توصیه نامه ها چکار باید بکنم. چواب دادن که باید بیای اونجا بعد از پذیرش می گذارند ببینم. حتی اگر Yes بزنید درخواست باید بدهی و کلی پیگیری لازم داره و به این راحتی ها نمی گذارند به فرم ها دسترسی داشته باشید. بعدم برای خیلی از دانشگاه ها ریکامندشن خیلی وزنی نداره تو انتخاب دانشجو. بهتر بود که No می زدید ولی الانم فکر نمی کنم خیلی مشکل ساز بشود براتون
من از یکی دانشگاه ها پرسیدم که اگر بخواهم ببینم توصیه نامه ها چکار باید بکنم. چواب دادن که باید بیای اونجا بعد از پذیرش می گذارند ببینم. حتی اگر Yes بزنید درخواست باید بدهی و کلی پیگیری لازم داره و به این راحتی ها نمی گذارند به فرم ها دسترسی داشته باشید. بعدم برای خیلی از دانشگاه ها ریکامندشن خیلی وزنی نداره تو انتخاب دانشجو. بهتر بود که No می زدید ولی الانم فکر نمی کنم خیلی مشکل ساز بشود براتون