27-12-2014, 01:43 PM
(27-12-2014, 01:03 PM)'ftn' نوشته:ممنون
این سئوال رو دقیقا از فرید عزیز پرسیدم ولی فکر کنم اینجا مطرح کنم بهتر باشه...
این محدودیت امتیاز دهی مزیت خاصی داره؟
تو این روش اگه کسی تمام 20 امتیازش رو در عرض 1 ساعت استفاده کنه، باید حداقل 23 ساعت دیگه منتظر باشه.
من فکر میکردم اصولا باید ساعت خاصی برای اتمام ظرفیت شبانه روزی در نظر گرفته بشه. مثلا از ساعت 12 شب ظرفیت جدید امتیازدهی باز بشه حالا فارغ از اینکه چقدر از ظرفیت قبلیتون استفاده کردید.
البته بیشتر از جنبه کنجکاوی این سئوال رو پرسیدم.
این روشی هست که در نرمافزار MyBB که فروم ما ازش استفاده میکنه پیادهسازی شده. راستش فرق خیلی زیادی هم با روشی که شما گفتید نمیکنه. در اون روش هم ممکنه کسی همه امتیازهاش رو ظرف ۱۰ دقیقه اول روز مظرف کنه و باز باید نزدیک ۲۴ ساعت منتظر باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.