27-12-2014, 08:39 PM
شانستون بدون استاد واسه جورجیا تک و تگزاس ای اند ام پایین هست. تگزاس ای اند ام فکر کنم واسه فاند تافل حداقل 100 میخواست البته تو سایتش ننوشته بود ولی من شنیده بودم. دلاور هم حداقل نمره تافل 100 میخواد واسه پذیرش. وضع فاندش هم خوب نیست. برای بقیه دانشگاه ها شانس پذیرشتون خوب هست و به ترتیب رنکینگ که مرتب کردید شانستون بیشتر میشه. دانشگاه هایی که رتبه علمی خوبی ندارن معمولا اوضاع فاندشون هم خوب نیست. مثلا اگه دانشگاه Uni of Massachusetts Lowel اپلای میکنید و نیاز به فاند دارید بهتره قبلش استاد پیدا کنید.
دانشگاه وندربیلت هم 99.99 درصد ریجکت میشید نه به خاطر رزومه شما بلکه این دانشگاه به خصوص دانشکده مکانیکش کلا با دانشجوهای خارجی مشکل داره. فی نداره و تمامی مدارک مثل ریزنمرات و نمرات تافل و جی ار ای باید در سایت آپلود کنید. اگه میخواید به حرف من برسید میتونید ریزنمراتی با معدل لیسانس و ارشد 4 و نمرات تافل 115+ و جی ار ای 335+ واسشون بفرستید میبینید بازم ریجکت شدید
دانشگاه وندربیلت هم 99.99 درصد ریجکت میشید نه به خاطر رزومه شما بلکه این دانشگاه به خصوص دانشکده مکانیکش کلا با دانشجوهای خارجی مشکل داره. فی نداره و تمامی مدارک مثل ریزنمرات و نمرات تافل و جی ار ای باید در سایت آپلود کنید. اگه میخواید به حرف من برسید میتونید ریزنمراتی با معدل لیسانس و ارشد 4 و نمرات تافل 115+ و جی ار ای 335+ واسشون بفرستید میبینید بازم ریجکت شدید
(27-12-2014, 07:42 PM)'pejman99' نوشته: 1-کارشناسی- مهندسی مکانیک(جامدات)- دانشگاه مازندران (صنعتی بابل) - 15.30
2- کارشناسی ارشد- مهندسی مکانیک(دینامیک و ارتعشات)- دانشگاه علم و صنعت- 16.82
3- تافل 94 - reading=26, listening=21, speaking=23, writing=24
4- Verbal=150, Quantative=163, A-writing=3.0 - GRE
5- یک مقاله ISI - ژورنال Applied Mathematical Modeling
6- یک کنفرانس بین المللی و سه کنفرانس داخلی
7- دو سال سابقه تدریس تو دانشگاه پیام نور و آزاد (ترجمه رسمی با مهر وزارت خارجه و دادگستری از مدرک تدریس دارم) - یک سال حل تمرین دانشگاه صنعتی بابل
8- برای دکترا امریکا دانشگاههایی که نوشتم می خوام بدونم چقدر شانس دارم؟( دانشگاهها:
Georgia Tech -Texas A&M-- Vanderbilt Uni - Uni of Delaware - Michigan Tech - Uni of Kentucky- Uni of Kansas - Uni of Cincinnati- Uni of Vermont - Uni of Massachusetts Lowel