29-12-2014, 09:09 AM
(25-12-2014, 01:40 AM)'mohamadanvari' نوشته: سلام دوستان
من حدود یک ماه هستش که اومدم امریکا برای گذروندن دوره پست دکترا. من روز اولی که رسیدم رفتم US Bank و حساب باز کردم و دبیت کارت گرفتم. هفته پیش هم ssn خودمو هم گرفتم. حالا میخوام واسه کردیت کارت اپلای کنم. از اونجایی که پست داک کارمند محسوب میشه، خواستم بدونم که اگه اپلای کنم درخواستم رو قبول میکنن؟ اینو هم بگم که قبلا هیچ کردیت کارتی نداشتم. و اینکه اگه با درخواستم موافقت بشه بهم secured credit card میدن یا معمولیشو؟
من قرارداد پست داکم برای یک سال هستش ولی تمدید میشه. به نظر شما میتونم برای خرید ماشین وام بگیرم؟ اگه اره، تا چه مدت بعد از گرفتن کردیت کارتم میتونم این وامو بگیرم؟
سوال آخر اینکه چه کردیت کارتیو بهم پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش ممنون از محبت و پاسخگویتون
درود
به فروم خوش امدید
پیشنهاد میکنم اول همین تاپیک رو یک نگاه کلی بندارید که بعضی موارد توش اشاره شده.
ممکنه بخاطر اینکه هیچ credit history ندارید برای کردیت کارت معمولی درخواستتون رو رد کنن. البته کاملا بستگی به بانک داره. در صورت رد درخواست میتونید secured بگیرید. از بانکتون در این مورد بپسرین که وضعیتشون چجوریه.
من پیشنهادم برای کسانیکه تازه وارد امریکا میشن کردیت کارت Discover هست. معمولا مشکلی ندارن و کردین کارت معمولی (البته با محدودیت هزینه) میدن. البته توجه داشته باشین اگه درخواست قبلا داده باشین و رد شده باشه با توجه اثر کمی منفی که روی credit score شما میگذاره احتمالا دیگه محبور بشین secured بگیرین.
من متاسفانه در مورد وام ماشین اطلاعات زیادی ندارم ولی مهمولا credit union های دانشگاهها در این مورد خوب به دانشجوها کمک میکنن. ضمنا با توجه به اینکه شما قرارداد یک ساله دارین ممکنه برای دادن وام یکم سختگیری بیشتر وجود داشته باشه.
موفق باشین.
به فروم خوش امدید
پیشنهاد میکنم اول همین تاپیک رو یک نگاه کلی بندارید که بعضی موارد توش اشاره شده.
ممکنه بخاطر اینکه هیچ credit history ندارید برای کردیت کارت معمولی درخواستتون رو رد کنن. البته کاملا بستگی به بانک داره. در صورت رد درخواست میتونید secured بگیرید. از بانکتون در این مورد بپسرین که وضعیتشون چجوریه.
من پیشنهادم برای کسانیکه تازه وارد امریکا میشن کردیت کارت Discover هست. معمولا مشکلی ندارن و کردین کارت معمولی (البته با محدودیت هزینه) میدن. البته توجه داشته باشین اگه درخواست قبلا داده باشین و رد شده باشه با توجه اثر کمی منفی که روی credit score شما میگذاره احتمالا دیگه محبور بشین secured بگیرین.
من متاسفانه در مورد وام ماشین اطلاعات زیادی ندارم ولی مهمولا credit union های دانشگاهها در این مورد خوب به دانشجوها کمک میکنن. ضمنا با توجه به اینکه شما قرارداد یک ساله دارین ممکنه برای دادن وام یکم سختگیری بیشتر وجود داشته باشه.
موفق باشین.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge