31-12-2014, 01:43 AM
(31-12-2014, 12:17 AM)'vahid_2224' نوشته: سلام
من مهندسی تولیدات گیاهی گرایش باغبانی دارم الان دارم واسه مدرک زبان میخونم و سه سال سابقه جهاد دارم واسه ارشد برای گیاهان دارویی یا طراحی فضا سبز میخوام اقدام کنم مقاله هم ندارم کدوم یک از رشته هایی که گفتم برای امریکا راحت تر پذیرش میده و ایا شانسی برای گرفتن بورسیه دارم معدل کارشناسی چهارده و پانزده صدم دانشگاه ملی ایلام
هر دوی این گرایشات به نسبت میوه کاری بفرض کمتر هستن. فکر می کنم از لحاظ کمی فضای سبز نسبت به دارویی بهتر باشه ولی در گرایش گیاهان دارویی می تونید بفرض فیزیولوژی یا بیوتکنولوژی کار کنید که بهتون کمک می کنه بتونید با اساتید زراعت یا گرایشات دیگه هم تو دوره دکترا کار کنید. نمی دونم این قضیه در فضای سبز چطوره و موضوع تزهاشون در چه حول و حوشیه. باید در موردش تحقیق کنید.
بنابراین خیلی رک و پوست کنده اصلا کار آسونی نیست. با توجه به اینکه معدل لیسانستون هم کمه باید به نمره تافل بالا و GRE عالی فکر کنید تا بتونید شانس پذیرشتون رو بالا ببرید. موفق باشید.
بنابراین خیلی رک و پوست کنده اصلا کار آسونی نیست. با توجه به اینکه معدل لیسانستون هم کمه باید به نمره تافل بالا و GRE عالی فکر کنید تا بتونید شانس پذیرشتون رو بالا ببرید. موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا