31-12-2014, 10:52 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 31-12-2014, 10:54 AM توسط akbar_saeedi.)
(30-12-2014, 11:31 PM)'eliha1' نوشته: سلام دوستان خسته نباشید
من نیاز به راهنمایی دارم ممنون میشم کمکم کنید
من قصدم اینه که واسه دو سال دیگه بورسیه بگیرم و از الان باید زبان رو بخونم میخواستم ازتون بپرسم چطور شروع کنم چیکار کنم؟من زبانم اصلا خوب نیست و کمتر از دوسأل وقت دارم میشه بهم بگید چقدر در روز باید زبان بخونم؟ چندتا لغت یاد بگیرم در روز؟ و چکار کنم؟و کلا چندتا لغت انگلیسی باید یاد بگیرم تا به نمره مورد نیازم برسم؟واسم خیلی مهمه باید آیلتس 7 بگیرم
ممنونم
سلام بر شما...تازه با این سایت آشنا شده بودم(اوایل دوره ارشد) زبانم خیلی ضعیف بود ولی فک میکردم 2 سال خیلی وقته و راحت میتونم ب نمره مثلن 100 تافل برسم اما زمان عجیب جلو میره..دقت کن...ما داریم زندگی میکنیم و کلی مشکلات و دل مشغولی..شاید اول تصمیم رفتن جو زده باشیم و بگیم من میخوام و میتونم و حتمن میرسم و ...ولی گاهی تجربه بهتثابت میکنه تا هدفت رو قدم به قدم رو کاغذ نیاری و براش برنامه هفتگی و روزانه نچینی گذشت زمان بهت خیانت میکنه و میبینی اونقد ک فک میکردی و باید ب هدفت نزدیک نشدی..پس واقعا جدی باش..من خودم در 1 سال باقیمانده ارشد و 2 سال خدمت زبانمو ب حد پیش تافل رسوندم ولی چون کلی کارا و مشکلات پیش اومد نتونستم ب اندازه کافی...الان کارخانه ای مشغولم و میخوام کلی پول رفت و آمد و کلاس زبان هزینه کنم فقط برا اینکه دیگه واقعا در راستای هدف اولم حرکت کنم..هرچند هنوز حدود 8 ماه وقت دارم..ولی تجربم میگه واقعا زمان زیادی نیس..
خلاصه خودت میخونی بخون..میری کلاس برو..نمیری نرو..همین سایتو یکم با حوصله نگاه کنی میدونی طبق شرایطت تصمیم بگیری..فقط یادت باشه و مراقب باش تو مسیر باشی..و گذر زمان ب نفعت باشه..
خلاصه خودت میخونی بخون..میری کلاس برو..نمیری نرو..همین سایتو یکم با حوصله نگاه کنی میدونی طبق شرایطت تصمیم بگیری..فقط یادت باشه و مراقب باش تو مسیر باشی..و گذر زمان ب نفعت باشه..
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی