(31-12-2014, 03:54 PM)mehran28 نوشته:کلاس زبان که میخوام سفیر تهران برم از ماه آیندهاگه واقعا از پایه ضعیف هستی برو کلاس زبان. در کنارش دامنه لغاتت رو ببر بالا یه استادی داشتیم میگیفت یه فرد انگلیسی زبان تا 18 سالگیش چیزی حدود 17000 کلمه بلده! اما شمایی که می خوای انگلیسی صحبت کنی با 5000 کلمه هم میتونی به راحتی صحبت کنی کسی که می خواد تافل نمره خوبی بگیره بالای 23000 کلمه لازمه کارشه. این مباحث رو گفتم که ببینید می تونید ظرف 1.5سال دامنه لغاتتون رو تا این حد بالا ببرید با نه.
اما توصیه من اینه که برای دامنه لغات بسته به سطح زبانتون کتابهای داستان بگیرید و بخونید. 10-15 تا کتاب بخونید به راحتی دامنه لغاتتون بالا میره. از نرم افزار Anki هم بد نیست که استفاده کنید.
بعد از حدود 4-5 ماه(بسته به پشت کارتون زمان میتونه بیشتر وکمتر بشه) که دامنه لغاتتون به سطحی رسید که بتونید به راحتی متون سطح متوسط رو بخونید، اونوقت برید سراغ سایر مهارتها مثل لیسنینگ، رایتینگ، ریدینگ و در کنارش با روش هایی که گفتم دامنه لغات رو بالا ببرید. 1سالی رو به شدت روی این چهار مهارت کار کنید.
برای لیسنینگ ابتدا به دیدن فیلم با زیر نویس انگلیسی(20-30تا فیلم) شروع کنید و بعد از یه مدت بدون زیرنویس.
برای رایتینگ سعی کنید از پادکستها استفاد کنید و چیزی رو که می شنوید بنویسید.و غلطهای املایی خودتون رو در بیارید این مورد هم برای مهارت شنیداری خوبه هم برای مهارت نوشتاری
برای ریدینگ هم خوندن هست که تامی تونید متون انگلیسی رو با صدای بلند برای خودتون بخونید و سعی کنید لغات رو درست تلفظ کنید.
برای اسپکینگ هم صحبت کردن در کلاس زبان و استفاده از skyp و داشتن پارتنر برای صحبت به زبان انگلیسی مفیده.
4-5 ماه آخر هم بسته به وقت کمی که دارید سعی کنید کلاس خصوصی آمادگی برای تافل بردارید ومطالعه منابع تافل
موفق باشید
ان شاءالله
23000 تا کلمه برای آیلتس ترسیدم یعنی واقعا میشه 23000 تا کلمه یاد گرفت توی یک سالو نیم؟کتاب داستان هم حتما میرم میخرم اما 15 تا بسته؟این توضیحاتی که بهم گفتین برای چند سال کار کردنه یک سال و نیم یا دوسال؟ آخه گفتید 5 ماه اول کتاب داستان بخونم 1 سال روی مهارتها کار کنم و چهار پنج ماه اخرم گفتید کلاس امادگی برم من برای آیلتس میخوام کلاس برم
ممنونم که راهنماییم کردید