31-12-2014, 08:59 PM
(30-12-2014, 03:45 PM)'maloosjoon' نوشته: سلام. من یک ساله که دکترای مهندس عمران رو با معدل 17 از دانشگاه علم و صنعت گرفتم و الان هم عضو هیات علمی یک موسسه تحقیقاتی هستم. لیسانس و فوق لیسانسم رو هم از دانشگاه های دولتی تهران گرفتم. 7 تا مفاله ISI و 12 تا کنفرانسی دارم. تاحالا دو بار هم تو کنفرانس های خارجی بخاطر ارائه و کیفیت مقاله جایزه بین المللی بردم.درود بر شماشانست خوبه. شانس در پست دکترا در بیشتره جاهای دنیا اول به رزومه قوی بد هم جواب از یه استاد در زمینه تحقیقاتی که شما کار کردید بستگی خواهد داشت. من واسه در پست دکترا در کره و این دانشگاه دیدم استادها از تاره و ایدههای جدید استقبال میکنن. شما اول بهتره استاد تو زمینه کاری پیدا کنید ببینید محقق واسه این در نیاز داره یا خیر البته برای رشته شما ژاپن گزینه مناسبتری است
می خواستم برای پست داک برای SNU اقدام کنم. اما نمی دونم سطحی که اونا مد نظرشونه چطوره. آیا رزومه من کافیه، یا باید صبر کنم تا رزومم قوی تر شه؟ براتون امکان داره در این زمینه منو راهنمایی کنید؟
متشکرم
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public