بعضی از دانشگاه ها توی مدارک مورد نظر نوشتن که فرستادن Recommendation Letter کاملا optional هست ولی بعضی از دانشگاه ها هستند که فقط برای بعضی از رشته ها درخواست Recommendation Letter کردند و خیلی از رشته ها توی مدارک مورد نیاز هیچ اسمی از این نامه نبردن و حتی توی صفحات امتیاز دهی به هر مدرک (که مثلا آیلتس بالا ۳ نمره میگیره. معدل بالا ۳ نمره و...) هم هیچ اسمی از این نامه نبردند. به نظرتون لازمه واسه ی این دانشگاه ها باز Recommendation Letter رو بفرستیم؟ یا الکی حساسیت به خرج دادنه؟ آخه دیدم توی یک فرومی یک نفر از Admission Committee یک دانشگاهی توی فکر کنم آمریکا نوشته بود که بیشتر دانشگاه یه قانونی دارند که به مدارکی که درخواست نشده نگاه نمیکنند به دلیل اینکه عدالت بین همه و اونایی که این مدارک نفرستادند برقرار بمونه.
یکی از استاد ها توی نامه Recommendation به من گفته که میخواد آدرس Gmailش رو بنویسه!!!! این یه ذره ضایع نیست؟! بهشم گفتم ایمیل دانشگاهیتو بنویس میگه من جیمیل رو بیشتر چک میکنم!!!
یه سوال دیگه ام دارم اونم اینه که آیا مشکلی داره بگم یکی از استادهام که فقط ترم آخر با من (به مدت ۵ ماه) کلاس داشته برام Recommendation Letter بنویسه؟ یا حتما باید بگم استادی این نامه رو بنویسه که حداقل دو ترم یا بیشتر کلاس داشته باهام؟
سوال آخرمم اینه که آیا مهمه که از استاد چه درسی این نامه رو میگیریم؟
یکی از استاد ها توی نامه Recommendation به من گفته که میخواد آدرس Gmailش رو بنویسه!!!! این یه ذره ضایع نیست؟! بهشم گفتم ایمیل دانشگاهیتو بنویس میگه من جیمیل رو بیشتر چک میکنم!!!
یه سوال دیگه ام دارم اونم اینه که آیا مشکلی داره بگم یکی از استادهام که فقط ترم آخر با من (به مدت ۵ ماه) کلاس داشته برام Recommendation Letter بنویسه؟ یا حتما باید بگم استادی این نامه رو بنویسه که حداقل دو ترم یا بیشتر کلاس داشته باهام؟
سوال آخرمم اینه که آیا مهمه که از استاد چه درسی این نامه رو میگیریم؟