01-01-2015, 11:03 PM
داشتم تبریز فوق میخوندم تلفنم زنگ خورد..خدایا کیه این وقت شب..دوستم..ادم نبود ک..از نظر روحی و فیزیکی و همه جوره واقعن فولاد بود..همزمان با فوقش ی شرکت معتبری تو اراک کار میکرد..دیدم صداش گرفته و حالت بغض داره..میگفت اکبر عجب دنیاییه..چنان زیر آب میزنن افرادی ک حتی فک میکنی از برادرت بابات بهت نزدیکترن..ک واقعن به همه شک میکنی از ادم بودنت متنفر میشی... میگفت ب خدا من نیازی ب پول این کار ندارم و از اخراج شدن و ..ناراحت نمیشم از کنار این ادمها بودن نفرت دارم..منم میگفتم آره راست میگی..ته دلم...احساسی شده ..حالا ی کسی ی چیزی گفته..اینم سخت گرفته!!
این روزا موردهای تاسف باری در مورد خودم و دیگران تو محیط کار دارم میبینم ک واقعن میگم خدایا انقد نون دراوردن برا بعضیا سخت شده؟؟؟ حالا میفهمم دوستم چی میگفت!!
آخه چرا؟؟؟
مردهایی میبینم ک در اوج چاپلوسی و دروغ و ریا...ای خدای من...
عجب فرهنگ و کشوری برا خودمون ساختیم...واقعن فقط در کنار این ادم نماها هم بودن ب نظرم شخصیت ادمو زیر سوال میبره چه برسه به همکاری و ..و البته مطمئنم با ادامه این راه و مسلک ماها هم بسیار تاثیر میپذیریم ک خدا کنه بتونیم این مسیرو ب سوی رفتن عوض کنیم
این روزا موردهای تاسف باری در مورد خودم و دیگران تو محیط کار دارم میبینم ک واقعن میگم خدایا انقد نون دراوردن برا بعضیا سخت شده؟؟؟ حالا میفهمم دوستم چی میگفت!!
آخه چرا؟؟؟
مردهایی میبینم ک در اوج چاپلوسی و دروغ و ریا...ای خدای من...
عجب فرهنگ و کشوری برا خودمون ساختیم...واقعن فقط در کنار این ادم نماها هم بودن ب نظرم شخصیت ادمو زیر سوال میبره چه برسه به همکاری و ..و البته مطمئنم با ادامه این راه و مسلک ماها هم بسیار تاثیر میپذیریم ک خدا کنه بتونیم این مسیرو ب سوی رفتن عوض کنیم
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی