بسته به رشته هزینه ها هم متفاوت هست. در این صفحه هزینه های تحصیل در مقطع دکترای این دانشگاه رو توضیح داده. با این حال به نظرم بهتره از این صفحه که همزمان هزینه های زندگی و تحصیل رو حساب می کنه استفاده کنید. نتیجه ها رو در قالب یک جدول میاره که به تفکیک هزینه تحصیل، بیمه، تلفن، اینترنت و غیره رو آورده که هر موردی رو که نمیخواستین می تونید تیک مربوط به اون رو بردارید و هزینه به طور خودکار به روزسازی میشه.
مثلا من با این فرض که شما دانشجوی خارجی و متاهل باشید و یک آپارتمان یک خوابه اجاره کنید و رشته مدنظرتون هم دکترای برق باشه هزینه ها رو محاسبه کردم در مجموع سالی حدود 33800 دلار شد که 13000 دلار اون برای آپارتمان یک خوابه (ماهی حدود 1090) هست.
در مورد کمک هزینه در پست دیگری توضیح دادم و بستگی داره که کامل باشه یا جزئی. بهتره بیشتر در فکر RA یا TA باشید.
مثلا من با این فرض که شما دانشجوی خارجی و متاهل باشید و یک آپارتمان یک خوابه اجاره کنید و رشته مدنظرتون هم دکترای برق باشه هزینه ها رو محاسبه کردم در مجموع سالی حدود 33800 دلار شد که 13000 دلار اون برای آپارتمان یک خوابه (ماهی حدود 1090) هست.
در مورد کمک هزینه در پست دیگری توضیح دادم و بستگی داره که کامل باشه یا جزئی. بهتره بیشتر در فکر RA یا TA باشید.
(01-01-2015, 08:35 PM)'elham.pourmhdi' نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
نمیدونم که جای مناسبی برای پرسیدن سوالم پیدا کردم یا نه.هر چقدر تو سایتدانشگاه british colombiaگشتم نفهمیدم که شهریه دانشگاه برای مقطع phdچنده و اینکه آیاscholarshipکه میدن از همون پول باید شهریه دانشگاه بدیم یا اینکه اون پول فقط مال خرجهای دیگست؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -