04-01-2015, 01:10 AM
از یک جهاتی بهتره قسمت های مربوط به خودتون رو تایپ کرده، پرینت بگیرید و بعد دستی امضا کنید و قسمت های مربوط به استادها رو هم متنش رو آماده کنید و بدین یا خود استادها یا دوستانتون در پایین برگه بنویسند و بعد بدین استادهاتون امضا کنند. به هر حال مهم اینه که متن مورد تایید استاد باشه و اون رو امضا کنه. دستی نوشتن اون قسمت ها شاید نشون بده که استاد حاضر شده برای شما وقت بگذاره.
با این حال، اینکه هر دو تایپی باشند هم به اون صورت مشکلی نداره و این امکان وجود داره که بعد از پرینت روی یک برگه، دوباره در پرینتر گذاشته بشه و روی اون پرینت بشه.
با این حال، اینکه هر دو تایپی باشند هم به اون صورت مشکلی نداره و این امکان وجود داره که بعد از پرینت روی یک برگه، دوباره در پرینتر گذاشته بشه و روی اون پرینت بشه.
(03-01-2015, 10:02 PM)'xavier' نوشته: سلام دوستان
از دانشگاه هایی که می خوام اپلای کنم، توصیه نامه اش کاغذیه، و یک بخش بالاییش که باید توسط من (اپلیکنت) پر بشه،(حق دیدن توصیه نامه رو ویو کنم )و بدمش به استاد.
و بخش پایینی توسط استاد پر بشه و بعد توی پاکت مهر و موم کنه.
به نظر شما اشکالی نداره که من هر دو بخش رو داخل اون فایل PDF تایپ کنم و پرینت بگیرم؟ چون به نظرم دستی نوشتن یه خورده جالب نیست، خصوصا اینکه زحمت نوشتن توصیه نامه هم با خودمه و استادها فقط قرار امضا کنند، و سختمه که سه تا دستخط مختلف داشته باشم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -