04-01-2015, 03:54 PM
(04-01-2015, 02:15 AM)'mozhan' نوشته: سلام
من الان سوم دبیرستان ام ... میخوام پزشکی بخونم اونم تو کره جنوبی آیا توی کره دانشگاه معتبر پزشکی وجود داره؟
اگه بخوام بورسیه بگیرم باید معدلم در چه حدی باشه ؟ معدل من 18 به بالا هستش. اصلا به من بورسیه میدن؟
این بورسیه شامل چه چیزایی میشه ؟
برای من که میخوام از دانشگاه رو توی یه کشور دیگه ای غیر از ایران بخونم باید چیکار کنم چه مدارکی باید داشته باشم ؟
یه جا خوندم زبان دانشگاه کره ایه یعنی کتاب ها رو باید به زبان کره بخونیم ؟ اگه تافل یا ایلتس داشته باشیم نمیشه به انگلیسی خوند؟
ببخشید اینقدر پیش پا افتا افتاده ست سوال هام ولی واقعا چیزی نمیدونم و میخوام از الان دنبالش بگیرم
ممنون
دروود بر شما.
1- خوندن پزشکی در کره بطوره کلی به زبان کره ای ارائه میشه و برخی دروس به انگلیسی بنابراین باید حتماً به این زبان اشنایی داشته باشی. در زمان وروددی شما ازتون ازمون زبان بعمل میاد.
2- بورس گرفتن فاکتورهای مختلفی داره یکی اش معدله که برای شما مناسبه باقی اش نمره زبان و رزومه شماست.
3- شما باید مدارک رو براساس چیزی که دانشگاه ازتون خواسته مرتب کنید و براشون بفرستید. تاپیک رو دقیق بخون دستت میاد.
4- عرض کردم خیلی از دانشگاهها به زبان کره ایه. اما مثلاً دانشگاه SNU به انگلیسیه که راه پیدا کردنش سخته نمیشه پیش بینی کرد.
1- خوندن پزشکی در کره بطوره کلی به زبان کره ای ارائه میشه و برخی دروس به انگلیسی بنابراین باید حتماً به این زبان اشنایی داشته باشی. در زمان وروددی شما ازتون ازمون زبان بعمل میاد.
2- بورس گرفتن فاکتورهای مختلفی داره یکی اش معدله که برای شما مناسبه باقی اش نمره زبان و رزومه شماست.
3- شما باید مدارک رو براساس چیزی که دانشگاه ازتون خواسته مرتب کنید و براشون بفرستید. تاپیک رو دقیق بخون دستت میاد.
4- عرض کردم خیلی از دانشگاهها به زبان کره ایه. اما مثلاً دانشگاه SNU به انگلیسیه که راه پیدا کردنش سخته نمیشه پیش بینی کرد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public