05-01-2015, 10:16 AM
(04-01-2015, 10:32 PM)'mozhan' نوشته: چرا میگید با مدرک دیپلم نمیشه به بورسیه دل بست؟ اگه معدلت خوب باشه نمره زبانت هم خوب باشه تافل هم داشته باشی
نمی تونی تورسیه بگیری؟
بعد اینکه دوستان میگن باید حتما کره ای بلد باشی من یه جا خوندم خود کره وقتی بورس میده یه سال اول رو زبان کره ای آموزش میده خودش و اگه واقعا اینطور باشه پس کار کردن اونجا راحت میشه بعدشم من تو خود همین سایت خوندم که تمام دانشگاها به زبان کره ای هست و فقط در موارد خاصی انگلیسیه یعنی کلا نمیشه بگی من میرم اونجا اینگلیسی میخونم و لازمم نیست کره یاد بگیرم . بعدشم بر میگردم
راستی به نظر من یاد گرفتن کره ای خیلی آسونه چون من قفط با فیلم دیدن میتونم یکم حرف بزنم شاید نوشتن و خوندنش یکم سخت باشه که اونم رفتم دنبالش به نظر من سخت نیست .
سلام تا اونجایی که می دونم برای یه خانوم کم سن و سال توی شرق آسیا کره و مخصوصا ژاپن از لحاظ امنیت، بهترن ولی روی ژاپن بهتره زیاد حساب نکنید! چون خیلی کم و به سختی برس می کنه ولی شدنیه! در مورد کره هم باید عرض کنم که گرفتن بورس برای کارشناسی سخت تر از گرفتن بورس برای مقاطع بالاتره و اگه می خوایید برید برای خلبانی خب اگه بتونید برای کارشناسی بورس بگیرید که خیلی بهتره ولی خب سخت تره شما باید نه تنها نمرات خیلی خوبی داشته باشید (هم ریز نمرات و معدل دیپلمتون و هم نمره زبان) بلکه باید مقاله هم داشته باشید مقاله ای که ارزش علمی داشته باشه خب این می تونه خیلی کمک کنه. خلاصه منظورم اینه که برای رفتن به اونجا باید حرفی برای گفتن داشته باشید نه این که فقط نمرات خوبی داشته باشید!
موفق باشیدش
موفق باشیدش