05-01-2015, 05:29 PM
(05-01-2015, 04:09 PM)'pejman99' نوشته: سلام دوستان
من از یکی از استادام ریکام کاغذی گرفتم. البته چون سنش یکم زیاده گفت خودت بنویس بیار امضا کنم. منم این کارو کردمو طبق روال مهر و موم شده با سربرگ فرستادم. ولی الان متوجه شدم که ظاهرا شماره تماس استادو تو ریکامی که نوشتم اشتباه وارد کردم!! (یک شماره زیادی زدم!) می خواستم بدونم اگه بخوان بعدا یک وقت با استاد چک کنن ببینن شماره اشتباهه مشکلی پیش میاد؟؟ البته ایمل استاد و آدرس دانشگاه هم هست که اگه برن توش شماره تماس نوشته ولی محض اطمینان پرسیدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
اگر یکی از اطلاعات تماس شما درست باشه موردی نداره و اگر دانشگاه از نوعی باشه که روی توصیه حساسه تلاشش رو میکنه که با یکی از اون اطلاعات تماس به استاد برسه. اما معمولا اینکار رو دانشگاه هایی با رتبه خیلی عالی انجام میدن و عمدتا دانشگاهه ای دیگه بنا رو بر صداقت شما میگذارند.
ارادت
اگر یکی از اطلاعات تماس شما درست باشه موردی نداره و اگر دانشگاه از نوعی باشه که روی توصیه حساسه تلاشش رو میکنه که با یکی از اون اطلاعات تماس به استاد برسه. اما معمولا اینکار رو دانشگاه هایی با رتبه خیلی عالی انجام میدن و عمدتا دانشگاهه ای دیگه بنا رو بر صداقت شما میگذارند.
ارادت
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull