07-01-2015, 12:50 AM
(06-01-2015, 11:13 PM)'armani' نوشته: سلام مجدد جناب سااام یه سوال داشتم،
من توصیه نامه هارو دادم استادا امضا کردن اما همونجور که فهمیدم و تو همین تاپیک خوندم باید تو پاکت بزاری و روشو مهر و امضا کنیم
حالا مشکل من اینه که استادای من مهر ندارن واسه خودشون که مهر هم بزنن؟ در نهایت شاید بتونم مهر فارسی گروه رو بزنم روش خواستم ببینم بدون مهر مشکل ساز میشه؟ چون اشاره نشده که مهر شه روش حتما.
میشه یه توضیحی بدین بدجوری گیر کردم.
ممنون
سلام
من راستش از محل کارم که یک شرکت بود گرفتم برای فنلاند که مهر و سربرگ و پاکت داشت شما هم سعی کنید چیزی شبیه این جور کنید ولی در نهایت در فنلاند اینجور که من متوجه شدم نامه انگیزه و رزومه خیلی خیلی اهمیت دارد شاید توصیه نامه در ان حد مهم نباشد
من راستش از محل کارم که یک شرکت بود گرفتم برای فنلاند که مهر و سربرگ و پاکت داشت شما هم سعی کنید چیزی شبیه این جور کنید ولی در نهایت در فنلاند اینجور که من متوجه شدم نامه انگیزه و رزومه خیلی خیلی اهمیت دارد شاید توصیه نامه در ان حد مهم نباشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]